Monden

Cabral şi-a păstrat pofta de mici din copilărie

Amintirile nu ne ­chinu­iesc întotdeauna, ci ne oferă şi momente de desfătare peste ani. Cabral a rememorat recent o perioadă frumoasă din viaţa lui, când se bucura de protecţia braţelor mamei. O fotografie realizată în copi­lăria sa şi postată pe reţelele de socializare zilele trecute i-a cucerit pe cei care îl urmăresc online. Cabral apare în braţele mamei sale, la o vârstă mai mică decât a fiicei sale, Namiko.

,,Mămica mea. Şi eu, varianta gremlin. În poză plângeam că făcea un vecin mici şi nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată şi peste ani”, a scris Cabral în dreptul fotografiei, recunoscând că zâmbeşte mereu când vine vorba despre cea care i-a dat viaţă. Băiatul buzoiencei spune că toate fotografiile îi stârnesc amin­tiri plăcute şi ,,cum altfel îţi poţi descreţi fruntea când te vezi de-o şchioapă decât s-o dai pe comedie?”, mai completează Cabral.

Vedeta TV a precizat într-un material postat pe site-ul protv.ro că a avut o relaţie strânsă cu mama lui, care l-a crescut aproape singură în primii 6 ani de la venirea sa pe lume. Şi, într-un articol-confesiune, postat pe blogul său, Cabral a explicat de ce nu s-a bucurat prea mult de prezenţa tatălui, un medic recunoscut din Congo. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împli­neam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a scris Cabral, care a cunoscut dragostea paternă datorită celui de-al doilea bărbat din viaţa mamei sale.

„Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, a mai povestit Cabral, care aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea său copil, după Namiko şi Inoke. A doua soţie a acestuia, Andreea Ibacka, va naşte, la sfârşitul acestei luni sau cel târziu la începutul lunii octombrie, un băieţel.

Articole similare