Monden

Cabral și Andreea Ibacka, o relație normală, nu perfectă

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Povestea de iubire dintre cei doi a început în 2007, atunci când Cabral era deja un personaj cunoscut în televiziune. Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci, iar visul ei era să devină actriță. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Inimă de ţigan”. Andreea spune că relația dintre ei a devenit mai puternică odată cu nunta, dar și cu venirea pe lume a fiicei lor. Actrița a spus, pentru viva.ro, că mereu și-a dorit să fie mamă, iar acest lucru i-a schimbat viața.

Andreea Ibacka a adus pe lume primul copil în 2018. Cabral și actrița formează un cuplu minunat, iar împreună și-au construit o familie frumoasă. Actrița a adus pe lume cel de-al doilea copil anul trecut, iar viața i s-a schimbat complet. Andreea Ibacka a oferit detalii neștiute despre relația dintre ea și soțul ei. „Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r., să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva (de relație, n.r.), cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mărturisit Andreea Ibacka  pentru Antena Stars.

Sunt împreună de mulți ani, dar ca în orice cuplu există și momente tensionate. Andreea Ibacka a mărturisit că ea și Cabral au o relație normală, mai ales pentru că în fiecare căsnicie există și diferențe de opinie. „Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a încheiat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare