Monden

Cabral și Andreea dorm separat

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de 14 ani. De când au devenit părinți pentru a doua oară, viața lor s-a schimbat din nou, iar asta o confirmă chiar soția vedetei PRO TV. Dacă de la distanță Andreaa și Cabral sunt un cuplu demn de invidiat, iată că în spatele ușilor închise lucrurile nu merg chiar atât de grozav. De pildă, Andreea a recunoscut că, de când au devenit părinți, cei doi nu mai dorm împreună.

Potrivit libertatea.ro, cuplul funcționează după niște reguli stricte, pe care buzoianul Cabral este nevoit să le respecte. „Noi nu mai dormim în aceeași cameră de patru ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala”, a mărturisit Andreea Ibacka și pentru PRO TV.

Atitudinea vedetei pare cât se poate de schimbată. Dacă stăm să ne uităm la declarațiile ei din trecut, acum ceva timp, Andreea Ibacka vorbea într-o altă manieră despre soțul ei. Vedeta povestea atunci că își alintă soțul, iar pe nume îi zice doar în rarele ocazii în care apar conflicte domestice. „Soțului meu îi zic domnu Nicu, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi, îi zic Iubirică, când nu suntem OK, îi spun Cabral”, a mai povestit actrița.

De curând, cei doi au dat o fugă până la Neversea și s-au bucurat din plin de timpul scurt petrecut la festival. Actrița a dezvăluit că este prima dată când participă la un astfel de eveniment de când a născut. „Avem 27 de minute să ne distrăm. Suntem crazy complet, am luat-o razna. Noi n-am ieșit din casă de mult, ne bucurăm, vedem oameni. Wow”, a completat-o și Cabral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare