Actualitate

FOTO | Salvatorii ISU Buzău, înaintați în grad

Ceremonie militară organizată luni, 1 august, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” Buzău, acolo unde 48 de salvatori au fost înaintați în grad la termen. Astfel, doi ofițeri, trei maiștri și 43 de subofițeri au fost avansați în gradul următor.

La ceremonie a fost prezent și prefectul Daniel Țiclea, care și-a arătat recunoștința față de activitatea pompierilor ISU și i-a felicitat pentru promptitudinea cu care au răspuns solicitărilor din ultima perioadă și cărora le-au făcut față cu brio. Un mesaj de încurajare și felicitare a avut și inspectorul șef, colonelul Cimpoeșu Stelian, care le-a urat pompierilor buzoieni mult succes în cariera militară și le-a mulțumit acestora pentru activitatea desfășurată până în prezent.

„Astăzi (1 august, n.r.), la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Neron Lupașcu» al județului Buzău, a avut loc ceremonia militară organizată cu prilejul înaintării în grad la termen pentru 48 de salvatori din cadrul instituției. Astfel, prin ordinul Inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, doi ofițeri, trei maiștri militari și 43 de subofițeri au fost avansați în gradul următor. Alături de comanda unității, la activitate a participat prefectul Județului Buzău, domnul Daniel Marian Țiclea, care a felicitat personalul pentru misiunile îndeplinite exemplar și pentru reușitele profesionale. Totodată, inspectorul șef, domnul colonel Cimpoeșu Stelian, a mulțumit militarilor înaintați în grad pentru activitatea desfășurată până în prezent în cadrul structurii și le-a urat succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare”, transmit reprezentanții ISU Buzău.

Articole similare