Monden

Cabral a dezvăluit ce îl enervează cel mai tare la fanii săi

Cabral a recunoscut, recent, pe parcursul unui interviu, că nu îi place să fie deranjat de fani în anumite situații, mai ales atunci când ia masa sau este alături de copii. El a spus că preferă să se dedice în totalitate activităților pe care le desfășoară cu copiii săi și, implicit, să nu fie deranjat de cei din jur atunci când este cu cei mici.

Potrivit reporterilor romaniatv.net, buzoianul a spus că nu îi refuză aproape niciodată pe cei care îl apreciază, dar există două excepții când nu îi place să fie deranjat sub nicio formă. Mai exact, atunci când ia masa sau când este pe stradă, cu copiii săi. În astfel de momente se scuză și le explică oamenilor că vrea să stea cu copiii, mai ales că nu vrea sub nicio formă să îi scape din ochi și să se întâmple o tragedie. „Cât timp oamenii te opresc cu plăcere și au vorbe frumoase să îți spună, chiar dacă faci altceva, zici: <Fac și cu tine o poză!>. Cât timp nu sunt cu copiii și nu mănânc, nu am nicio problemă de a face ce îmi propune omul pe stradă! Nu am nicio problemă! Îmi cer scuze dacă sunt cu copilul și nu mă pot dedica altor activități! Dacă ești cu copilul, el pleacă, îl calcă mașina că ai de făcut o poză! Aș prefera să nu se întâmple așa! Atunci, când sunt cu copiii, sunt cu copiii, punct”, a subliniat foarte categoric vedeta.

Cabral Ibacka se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România. De-a lungul timpului, el a reușit să-și construiască o carieră de succes și a bifat reușită după reușită, mai ales datorită carismei și sincerității sale. El este căsătorit cu actița Andreea Ibacka și au doi copii împreună, Tiago și Namiko.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker