Sport

Ca niciodată! Şase handbaliste ale Gloriei, convocate la echipa naţională

Staff-ul tehnic al echipei naţionale de handbal feminin a reacţionat după ce Gloria a câştigat Cupa României, iar selecţionerul Adrian Vasile, ,,victimă” directă a echipei buzoiene în finala cu CSM Bucureşti, a chemat la lot nu mai puţin de şase handbaliste ale Gloriei pentru meciurile cu Feroe şi Austria din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Andreea Rotaru, Mădălina Zamfirescu, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Ana Maria Savu şi Alexandra Subţirică sunt handbalistele echipei buzoiene selecţionate în lotul de 20 care se va reuni pe 2 octombrie, la Mioveni. Gloria dă, astfel, cele mai multe jucătoare lotului naţional, alte trei vin de la Bistriţa şi Minaur Baia Mare, două de la campioana Croaţiei, Podravka, şi câte una de la Gyor, CSM Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea, Dunărea Brăila, Rapid şi CSM Slatina.

• PORTARI: Yuliya Dumanska (Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Elena Şerban (Dunărea Brăila).

• LINIA DE 9 METRI: Andreea Rotaru, Ana Maria Savu, Mădălina Zamfirescu, Bianca Harabagiu, Alina Ilie (Gloria Buzău), Cristina Laslo, Anca Polocoşer (Minaur Baia Mare), Sorina Tîrcă (Rapid), Bianca Bazaliu (Podravka), Alicia Gogîrlă (CSM Bucureşti).

• EXTREME: Nicoleta Dincă, Ana Maria Iuganu, Sonia Seraficeanu (Gloria Bistriţa), Oana Borş (Minaur).

• PIVOŢI: Crina Pintea (Gyor), Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subţirică (Gloria Buzău)

Partida cu reprezentativa Insulelor Feroe se va disputa la Mioveni, pe 6 octombrie, de la ora 18.30. Meciul cu Austria se va juca la Viena, pe 10 octombrie, de la ora 19.10 (ora României).

Articole similare