duminică, 05 iulie 2020

Buzoienii racordați la RAM, în pericol să rămână fără apă caldă de sâmbătă

Buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire și de furnizare a apei calde menajere ar putea rămâne și fără acest din urmă serviciu, după ce, începând din 2 aprilie, Regia Autonomă Municipală s-a văzut în imposiblitatea de a livra agent termic către abonații persoane fizice și juridice. Aceasta după ce ECOGEN ENERGY, proprietarul CET, a sisitat furnizarea agentului termic către RAM, deși regia se afla cu plățile la zi.

Scenariul este identic cu cel de la începutul lunii  aprilie. Conform unui comnunicat de presă al Regiei Autonome Municipale, buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire li se aduce la cunoștință că, prin  notificarea transmisă de ECOGEN ENERGY (CET), „se anunță sistarea furnizării apei calde menajere, începând cu 17 august 2019”. Conform sursei citate, „ne aflăm, din nou, în aceeași situație ca în 2 aprilie 2019 când, în mod abuziv, ECOGEN a sistat furnizarea agentului termic, chiar dacă RAM Buzău era cu plățile la zi și toate clauzele contractuale respectate. Ne exprimăm totuși speranța ca acest abuz, să nu se repete și de aceasta dată.

Conform directorului Regiei Autonome Municipale, Aurel Gubandru, „imediat după oprirea încălzirii începând cu 2 aprilie 2019, Primăria municipiului și RAM Buzău au luat măsuri pentru găsirea soluțiilor alternative necesare asigurării apei calde și a încălzirii pentru apartamentele și instituțiile rămase racordate la SACET, în cazul în care se va proceda la fel. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de acest context și vă asigurăm că se depun eforturi pentru asigurarea acestui serviciu către buzoieni”.

 

loading...
error: Content is protected !!