Actualitate

Buzoienii pot dona în farmaciile Alphega pentru copiii vulnerabili

Fundația Hope and Homes for Children, alături de comunitatea de farmacii independente Alphega și de Banca Transilvania, lansează modalitatea de donații cu cardul contactless în farmaciile Alphega, în sprijinul copiilor vulnerabili pe care organizația îi susține să rămână alături de părinții lor, și departe de riscul instituționalizării.

Este vorba despre donații de câte cinci lei, pe care buzoienii le pot face cu orice card contactless sau prin intermediul plății cu telefonul. Farmacia Alphega donează către Hope and Homes for children câte cinci lei pentru fiecare donație făcută în luna mai, dublând donațiile în limita a 100.000 de lei.

30 de POS-uri dedicate, donate de Banca Transilvania către Hope and Homes for Children, sunt în curs de activare în tot atâtea farmacii Alphega din 18 județe, inclusiv în Buzău.

„Aici pui o masă caldă unui copil sărac. Donează 5 lei și ține copiii lângă părinți”, este mesajul către donatori, care pot dona ușor, rapid și în siguranță în incinta farmaciilor Alphega.

Buzoienii pot face donația contactless în Farmacia Hepites de pe Strada Unirii.

De la începutul anului și până în prezent, 500 de copii vulnerabili au rămas acasă, lângă părinții lor, iar 166 de familii au rămas împreună, prin intervențiile Hope and Homes for Children.

Articole similare