Actualitate

Buzoienii, invitați la un „Prânzișor Boieresc”

Eveniment caritabil organizat în Ținutul Buzăului la Conacul „Grigorescu”

Buzoienii sunt invitați la „Prânzișorul Boieresc”, ediția a III-a, eveniment caritabil organizat pe 25 septembrie la ora 11.00, în Ținutul Buzăului la Conacul „Grigorescu”, din Rătești, Berca, unul dintre cele mai frumoase din județul Buzău.  Invitația este lansată de Fundația Comunitară Buzău, scopul acestui eveniment fiind de a oferi participanților o experiență extraordinară de toamnă în Ținutul Buzăului, pentru o cauză nobilă.

Astfel, cei care vor lua parte la Prânzișorul Boieresc vor avea ocazia să se bucure de un meniu special pus la cale de Terra Carpatica – Conacul „Grigorescu”, de vinuri alese de la Serve, o licitație de tablouri ale unor artiști buzoieni, concert de pian și animație pentru copii. Toate acestea se întâmplă cu un scop nobil căci parte din taxa de participare merge către Fundația Comunitară Buzău, cu care va susține programele sale cu impact local.

Fundația Comunitară Buzău este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește infrastructuri ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău. Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru noi pentru noi și copii noștri. Împreună de implicăm activ în domenii importante de interes comun precum dezvoltare comunitară, educație, sănătate și mediu înconjurător.

Rezervările se pot face pe completând formularul: https://forms.gle/D1Ro1ok1sxsbasBi9

Pentru participare se percepe o donație minimă recomandată de 280 RON / adult. Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani vor beneficia de intrare gratuită; pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și11 ani se va plăti 60 lei, iar pentru cei cu vârsta între 12 și18 ani, se va achita suma de  140 lei. O rezervare este confirmată doar după efectuarea donației. Donațiile se pot face online cu card aici: https://mpy.ro/kimcgbev  sau prin transfer bancar în contul: Fundația Comunitară Buzău, CIF: 41937262, CONT: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001, BANCA: BCR

Date de contact pentru informații despre eveniment: telefon: 0757 828 327 și email: [email protected]

Articole similare