Sport

Buzoienii încep mai devreme. Meciul cu Dinamo, devansat pentru duminică

La numai 24 de ore după ce se stabilise programul play-off-ului, federalii au anunțat modificarea acestuia, cel puțin în prima etapă. Pe ici, pe colo, prin punctele esențiale.

Inițial programat luni, de la optsprezece, meciul dintre Dinamo și Gloria se va disputa încă de duminică, de la ora prânzului. În acest context, Gloria este clar dezavantajată, după ce, delegația buzoiană a ajuns în urbe duminică noapte, după ora 3.00. Drumul Baia Mare – Buzău a durat peste zece ore, întrucât deplasarea la întoarcere s-a făcut cu autocarul.

Chiar luni seară, Adrian Mihalcea se declara mulțumit de faptul că partida cu Dinamo fusese programată în epilogul primei etape de play-off, astfel că elevii săi ar fi avut suficient timp pentru a se recupera. Concret, tehnicianul Gloriei trebuie să regândească tot programul de recuperare și de antrenament, având la dispoziție doar cinci zile, în loc de șase.

Adrian Mihalcea a declarat că obiectivul autoimpus este calificarea directă în Liga 1. Optimismul tehnicianului născut la Slobozia rezidă, probabil, din felul în care au performat elevii săi în meciul cu Slobozia, dar și din atitudinea cu care Gloria a abordat a doua repriză de la Baia Mare.

Play-off-ul va debuta încă de joi, în Ghencea, de la ora 18.00. Se vor întâlni Steaua și Unirea Dej. Al doilea joc anunțat inițial trebuia să se dispute duminică, de la ora 14.15, la Galați; numai că FRF a modificat programul, iar această partidă va încheia runda, cu toate că este programată pe aceleași coordonate temporare.

Articole similare