Monden

Brunch în livada cu flori de măr, cu DJ Sava și Joylin

Odată cu venirea primăverii totul se intensifică! Iar entuziasmul urcă la cote maxime, în timp ce cheful de dans și de socializare devine viral. „Noi nu stăm locului și plecăm în Livada cu Flori de Măr și voie bună, unde vă așteptăm și pe voi, duminica, 26 martie, de la ora 14.00!”, au scris pe rețelele de socializare organizatorii unei noi ediții a brunch-ului în livadă.

Se anunță o atmosferă fresh, plină de culoare și bucurie, mai ales că evenimentul a fost așteptat după o pauză de doi ani pandemici. Se vor servi preparate gustoase, cocktail-uri delicioase și se vor simți în aer vibe-uri primăvăratice, întreținute de celebrul buzoian DJ Sava și artista Joylin, fata care face minuni cu vioara. Rezervările se pot face la 0755.059.184  sau 0755.059.187.

Până la evenimentul de acasă, de la Buzău, DJ Sava a putut fi văzut la emisiunea „Preţul cel bun”, sezonul 4, unde a câștigat în finală o camera de studiu. În episodul 15 al emisiunii concurenții au trebuit să învârtă de o roată de unde să „le pice” un număr apropiat de 100. DJ-ii buzoieni Sava și Adrian Șaguna au mers în semifinală, iar DJ Sava a câștigat o cameră de studiu.

Ultima performanță muzicală a lui DJ Sava a fost colaborarea cu Adriana Onci, pe piesa „Mi Ritmo”, care de la lansare a strâns deja peste 110.000 de vizionări. Piesa este fresh, așa cum ne-a obișnuit DJ Sava, cu ritmuri „caliente” ce fac să te gândești la zilele toride de vară. Compusă de buzoian alături de Emanuela Oancea și produsă de Cristian Buica,  „Mi Ritmo” este despre muzică, dans și petreceri, iar videoclipul completează prin imagini povestea din spatele versurilor. „Colaborarea cu Adriana Onci a fost «perfect match» , mai ales pentru această piesă. În momentul în care am auzit-o fredonând refrenul single-ului «Mi Ritmo», am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei”, a spus DJ Sava.

Producătorul și artistul DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa de-a lungul timpului care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia și Bulgaria.

*

Joylin este violonistă, stabilită în București, care a început să cânte la vioară la vârsta de cinci ani. Chiar dacă a cântat diverse genuri muzicale în cei 19 ani de practică, a găsit dragostea pentru muzica de club în 2016. Considerată unul dintre cei mai buni violonişti electrici din România, are darul de a se adapta pe un număr generos de stiluri muzicale. Poate cânta pe deep-house, house, electronic, hip-hop, trap, latino, pop și toate genurile conexe. Joylin colaborează cu un număr mare de artiști în studio și spectacole live, este o interpretă energică și sunetul ei este fascinant.

*

DJ Sava (Constantin Sava) s-a născut la data de 3 aprilie 1973 în Buzău, iar pasiunea pentru muzică a început să și-o valorifice la începutul anilor 1990, când s-a angajat ca DJ la clubul „No Limit” din orașul natal, unde și-a continuat activitatea timp de zece ani. Ulterior, DJ Sava avea să mixeze în diferite cluburi din țară, în special pe litoralul românesc. Activitatea muzicianului s-a intensificat începând cu anul 2000, când a început să colaboreze cu o discotecă din Costinești, sub egida căreia a lucrat „multe veri la rând”.

Pe parcursul anului 2005, DJ Sava a început să colaboreze cu o tânără cântăreață, Elena Pavel, alături de care a lansat un single, intitulat „Gone Away”. În 2006 muzicianul a apelat la compania Standard Vision pentru un contract de management, iar câteva luni mai târziu începea promovarea unui nou cântec, „Remember”, compilat cu ajutorul Danei Nicula, o solistă debutantă, iar campania de promovare adiacentă a constat în filmarea unui videoclip.

Albumul de debut mixat de DJ Sava, care poartă numele „Love Drops”, a început să fie comercializat în România pe parcursul anului 2007. Concomitent începea promovarea unui nou disc single, intitulat „Sunshine”, o colaborare cu Connect-R, piesă foarte bine primită de către public și care a câștigat popularitate în clasamentele din România, Bulgaria, Grecia și Italia. Cei doi artiști și-au continuat colaborarea și pe parcursul anului 2008, când au compilat și promovat piesa „The Reason”.

Începând cu primăvara anului 2009 DJ Sava a contactat-o pe interpreta de muzică dance-house Raluka în vederea producerii unor discuri single. Din conlucrarea celor doi a rezultat un prim șlagăr, intitulat „September”, care s-a bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei. Cei doi și-au continuat colaborarea, iar pe parcursul a „câteva zile de înregistrări” a fost produsă o nouă piesă, intitulată „I Like (The Trumpet)”.

Pe parcursul aceluiași an, DJ Sava își continuă campania de promovare din România, susținând o serie de concerte în câteva dintre cele mai cunoscute cluburi; concomitent, muzicianul a mixat în deschiderea unui concert susținut de Tiesto la Chișinău. La finele lui 2010 DJ Sava a lansat un nou single în colaborare cu Raluka și Connect-R, intitulat „Love You”. Piesa s-a bucurat atât de aprecieri din partea publicului, cât și de succes comercial, câștigând poziția cu numărul șase în clasamentul celor mai difuzate compoziții de la posturile radio din România.

În ultimii ani, DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa, care de-a lungul timpului a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele.

Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de Ruby), „Dalida” (alături de Bibi), „Money Maker”, „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie” (alături de Adrian Sasu).

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker