Politic

Buzoienii din partidul lui Voiculescu, discuții cu liberalii pentru alianță electorală

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), fondat de Dan Voiculescu, anunță că filiala sa buzoiană poartă discuții cu PNL Buzău pentru realizarea unei alianțe electorale la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

„Conducerile filialelor județene ale PUSL Buzău și PNL Buzău au purtat astăzi, 4 martie 2024, o serie de discuții privind posibilitatea realizării unei alianțe electorale pentru întreg județul, la alegerile locale din data de 9 iunie”, a transmis Lavinia Șandru, coordonatoarea comunicării de la PUSL. O decizie în această privință va fi luată în zilele următoare, mai spun reprezentanții PUSL.

Partidul Național Liberal, aflat în pragul unui colaps în ceea ce privește intențiile de vot, încearcă să se „lipească” de orice soluție pentru a mai câștiga încredere. Pe lângă asta, racolările pe care PSD le face din rândul liberalilor duc la o escaladare a crizei cu care se confruntă formațiunea. Organizația județeană a PUSL este condusă de Dănuț Viorel Barchizeanu, care a fost validat încă de anul trecut drept „candidat la alegerile locale”, probabil la Primăria Buzău.

Hop și Puric!

Actorul Dan Puric a avut o discuție cu conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) pentru o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale.

Inițial, o posibilă candidatură fusese făcută publică de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. După acest anunț, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat că îl testează pe Dan Puric în sondaje. PUSL a anunțat sâmbătă, 2 martie, că deja s-a discutat această variantă de candidatură fără a fi stabilită vreo candidatură definitivă.

„Astăzi, 2 martie 2024, a avut loc o întâlnire preliminară a conducerii Partidului Umanist Social Liberal cu maestrul Dan Puric. Au fost abordate aspecte care țin de demnitatea, onoarea și curajul poporului român. De asemenea, au fost puse în discuție variantele de candidaturi la funcția de președinte al României”, se arată într-un comunicat al PUSL, citat de Antena3.ro.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker