Monden

Buzoienii Andra și Răzvan Gogan, chibzuiți la cheltuieli

De-a lungul timpului, Andra și Răzvan au reușit să strângă sume importante de bani, însă totul cu un motiv. Andra a oferit un interviu exclusiv pentru playtech.ro în care a vorbit despre reușitele ei pe plan profesional: „Îmi place să ies din casă, mai ales pentru că lucrez foarte mult în ultima perioadă la serialul pe care îl produc împreună cu fratele meu, Răzvan. Avem nevoie de mici escapade la cinematograf. De trei ani lucrăm la un proiect foarte-foarte mare. Este ca și cum ai aduna trei filme de cinematograf pentru un serial de zece episoade. Este foarte frumos și, mai mult ca sigur, anul acesta va apărea. Ne bucurăm că este aproape gata. Am investit tot ce am avut, pentru că așa se face când ești pasionat de ceva, dar avem mereu și bani puși deoparte”, a declarat Andra Gogan.

Influencerița a mai spus că a simțit, de-a lungul timpului, lipsa banilor, dar a încercat să lucreze constant. În fiecare lună câștigă o sumă de bani și consumă un sfert din ea, niciodată nu cheltuie toți banii. „Cheltui bani în funcție de țară. Dacă stau în România, viața e frumoasă, se gătește în casă, ieșim uneori la restaurant, dar nu se compară niciodată cu America. Dacă mergem în America, noi încercăm să ținem pasul cu americanii. Răzvan mă duce la cele mai faine restaurante, încercăm să ne simțim bine. Toate sunt foarte scumpe, dar simțim că merităm, pentru că am muncit toată viața. De 20 de ani muncesc și simt că merită să mă simt bine”, a mai punctat Andra Gogan.

Artista a sublinat că ea și-ar dori să cumpere apartamente în întreaga lume, mai exact în fiecare țară pe care o vizitează, astfel încât, ulterior, poate deveni o altă sursă de venit. „Este o posibilitate să ne mutăm, dar nu cred că o să părăsesc vreodată România definitiv. Mereu voi face naveta. Dacă aș avea un vis, ar fi să am apartamente peste tot, ca să mă pot plimba când vreau, peste tot. Așa faci și o afacere, mi se pare genial și probabil acesta va deveni un țel pe viitor dacă aș câștiga mai mulți bani”, a încheiat artista.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker