Monden

Buzoianul Lucian Ghimiși se simte în largul lui la „Săriți de pe fix!”

Cei mai mulți dintre noi îl știm pe buzoianul Lucian Ghimiși de la teatru și din serialele TV „Meseriașii”, „Anticamera” sau „Vine Poliția”, însă de câteva săptămâni este implicat într-un proiect de televiziune cu adrenalină maximă și cu joacă cât cuprinde.

„Am înțeles că ar trebui să vin să dau și eu un casting, că n-am mai fost de mult și că e o emisiune care mi se potrivește, într-un fel. Nu că aș fi eu sărit de pe fix, în viața de zi cu zi. Și, așa, am ajuns”, a spus mai în glumă mai în serios Lucian Ghimiși. Buzoianul a revenit în televiziune după o pauză de 15 ani cu acest proiect special care i se potrivește „mănușă”. De aceea a și acceptat, pentru că, de altfel, este un om foarte ocupat. Chiar extrem de ocupat, așa cum a declarat și pentru reporterii de la click.ro și nu se poate dezlipi de marea lui dragoste: teatrul. Joacă momentan în 15 piese. Cei cu care se află tot timpul pe platoul noii emisiuni coordonate de Cabral sunt Anca Dinicu, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate.

În afară de teatru și de emisiune, buzoianul a recunoscut că mai are timp să joace din când în când fotbal, duminica. „Dar eu fac pentru mine teatru. Acolo mă hrănesc. Teatrul mie îmi dă tot! Și dacă pot, mă duc o dată pe săptămână, într-adevăr, la fotbal. Dar, de exemplu, de când am început filmările, de o lună și jumătate, nu am mai fost la fotbal. Repetiții și altele, și atunci… Nu, nu sunt însurat. Nu s-a întâmplat. Nu știu ce să zic… Am mai cucerit și eu, așa, la viața mea. Am mai și fost cucerit, dar nu s-a întâmplat nimic important. Îmi doresc totuși atât de mult să mai joc și rolul de băieți răi!… Aproape doar băieți buni am jucat”, a mai spus buzoianul.

Articole similare