ActualitateCultură

FOTO / Buzoianca Nadia Drăgan a câștigat Trofeele Festivalului Național „Dracula Music Contest”

Buzoianca Nadia Dragan a câștigat Trofeul secțiunii, la grupa 13-15 ani, a Festivalului Național „Dracula Music Contest”, ce a avut loc la Bran la sfârșitul săptămânii trecute. Nadia a obținut însă aici în afară de trofeu și alte premii. Nadia a concurat la secțiunea „solo la pop internațional” unde a  obținut trofeul secțiunii, dar a mai obținut și Trofeul categoriei la „pop românesc”, categoria 13-15 +. Și nu în ultimul rând, buzoianca s-a întors acasă și cu Trofeul „profesorul meu este cel mai tare”. Amintim că profesorul Nasiei Drăgan, cu care se pregătește de câțiva ani este  Costel Sandu de la Școala Populară de Artă.

Ediția de la care Nadia s-a întors cu brațul plin de premii este cea de-a cincea a Festivalului național de muzică pentru copii și adolescenți „Dracula Music Contest” pe care o găzduiește comuna Bran. La acest eveniment care a avut loc în Parcul Central din Bran, au  participat peste 150 de tineri talentați din toată țara, care au fost jurizați de o echipă de artiști formată din  solista de muzică ușoară Carmen Rădulescu, textier Cristina Pârvu, Ciro de Luca și actrița Monica Davidescu.

Evenimentul i-a avut ca amfitrioni pe tânăra artistă Alexxa împreună cu actorul Cosmin Vîjeu. „Dracula Music Contest”  a fost organizat de Asociația Culturală Belle Arti, în parteneriat cu Primăria Comunei Bran, responsabil  de buna desfășurare fiind Vali Pascalnîi.

Prima care a felicitat-o pe Nadia a fost mama ei. „Știu cât de pasionată a fost dorința ta de a câștiga! Universul te-a ascultat și iată că ești câștigătoare! Fie ca acest eveniment să fie primul din șirul de mari realizări!”, este urarea Ramonei Drăgan pentru fiica sa.

Articole similare