marți, 13 aprilie 2021

Buzoianca Luminița Marcu a făcut un grătar pe cinste și i-a uimit pe jurații de la ,,Chefi la cuțite”

• Ea are 49 de ani și este prima concurentă din noua ediție a sezonului 9 „Chefi la cuțite”

Extrem de emoțio­nată, dar cu talentul culinar la purtător! Este vorba ­des­pre buzoianca Luminița Marcu, prima concurentă din noul sezon al emisiunii culinare, care a ales să pregătească o delicioasă tocăniță de ghebe cu mămăligă și frigărui de oaie, făcute la grătar, chiar în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”. Concurenta a dezvăluit că este extrem de pasionată de bucătărie și că una dintre marile sale bucurii este aceea de-a primi laude și complimente datorită mâncă­rurilor pregătite.

Buzoianca a mai adăugat că abia acum, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, și-a făcut curajul să se înscrie în competiție pentru a le demonstra chefilor că se pricepe la gătit. O mare fană a emisiunii, Luminița a simțit că trebuie neapărat să încerce și ea trăirile prin care trec, în general, mai toți concurenții.

„De obicei, când spui cuvântul grataragiu sau șofer te gândești la un bărbat, dar de unde! Eu sunt! Îmi place, am venit dorindu-mi din tot sufletul să simt și eu emoțiile pe care le-am văzut la alți concurenți. Sunt curioasă ce vor spune domnii chefi ­despre preparatul meu și totodată mi-ar face plăcere să merg mai departe, să simt adrenalina concursului”, a dezvăluit Luminița Marcu, în timp ce pregătea niște delicioase frigărui, la un grătar special, de unică folosință.

Emoțiile au fost mari, căci nu e deloc treabă simplă să pregătești frigărui de oaie în mai puțin de o oră! Totuși, experiența buzoiencei și-a spus cuvântul și aceasta a reușit să pregă­tească o delicioasă tocăniță de ghebe în cube de mămă­ligă și frigărui de oaie, după o rețetă tradițională ­ita­liană, pe care concurenta a descoperit-o pe vremea când a lucrat în peninsulă. Când farfuria a fost gata, Luminița a așezat farfuriile sub cloșuri și a așteptat ca banda să le trimită către cei trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși atunci când au ­descoperit delicioasele frigărui numite arrosticini. Au încercat jurații să își dea seama cine ar fi putut să pregătească un astfel de preparat. Cu sufletul la gură, Luminița Marcu a așteptat degustarea, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în platoul emisiunii, unde a dezvăluit că trăiește de 27 de ani cu bărbatul pe care îl iubește și alături de care a construit o familie frumoasă. Cu lacrimi în ochi, ea a dezvăluit că a fost adoptată și părinții adoptivi i-au dat șansa de-a avea o copilărie frumoasă. „Ei au fost trenul meu norocos, mi-au dat meserie, am făcut zece clase, am făcut cursuri de cofetar. L-am cunoscut pe Florin și a zis că nu trebuie să muncesc, el mi-a oferit tot. A zis că mă ține în probe 30 de ani și apoi o să ne căsătorim. Mai am trei ani, mi-ar plăcea să mă ceară, să fiu mireasa lui”, a dezvăluit buzoianca, spre marea surprindere a celor trei jurați. A urmat apoi un dialog savuros între chefi și Luminița Marcu, care se recomandă ca fiind „prima femeie gratargiu din Buzău”, iar la final au curs lacrimi de emoție, buzoianca primind cele trei cuțite de la chefi.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

loading...