luni, 01 martie 2021

Buzoianca Larisa Oprea, suspectată de fostul soț că a apelat la hackeri?

  • Se pare că Alin Oprea și Medana, iubita sa, sunt ținta unui atac cibernetic, iar fosta soție ar fi principalul suspect

Cântărețul Alin Oprea și iubita sa, Medana, încearcă să-și trăiască dragostea în liniște și pace, însă gurile rele nu le dau deloc pace! Artistul și noua sa iubită au fost de curând ținta hacke­rilor, iar în această ecuație doar fosta soție, buzoianca Larisa Oprea, este principalul suspect.

Cu toate că a trecut printr-o perioadă grea după despărțirea de fosta sa soție, Alin Oprea și-a găsit în cele din urmă fericirea în brațele Medanei, femeia care îi pune zâmbetul pe buze zi de zi.

Liniștea celor doi a fost însă zdruncinată din temelii după ce pagina oficială de Facebook a formației Talis­man, dar și contul iubitei sale, au fost ținta hackerilor.

Alin Oprea a declarat pentru Antena Stars că este profund dezamăgit din cauza acestor întâmplări, fiind de părere că cei care le-au spart conturile ar fi, de fapt, angajați de cineva care vrea să le facă rău. Într-un mod subtil, dar totuși pe față, îndrăgitul cântăreț este de părere că fosta sa soție, Larisa Oprea, este cea care vrea să se răzbune în continuare pe el și ar recurge la astfel de gesturi: „Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a formației Talisman a fost spartă de hackeri, angajați, evident, de cineva care avea un interes în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”, a declarat Alin Oprea la Antena Stars.

Artistul spune că are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a se face dreptate și pentru a afla cine este autorul care stă în spatele acestui atac cibernetic. De asemenea, el a ținut să precizeze că a luat deja contact cu autoritățile și că a făcut plângere la DIICOT, în speranța că lucrurile se vor rezolva cât mai repede. „Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare, care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook, sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a mai adăugat artistul.

Reamintim că Alin Oprea și Larisa, fosta sa soție au ales să divorțeze după 22 de ani de căsnicie. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și injurii de-a lungul întregului divorț, scoțând la iveală lucruri care mai de care mai șocante din mariajul lor. Artistul a fost cel care a precizat în nenumărate rânduri faptul că buzoianca îi influențează pe copii și îi întoarce împotriva lui.

loading...
error: Content is protected !!