marți, 13 aprilie 2021

Buzoianca Larisa Oprea, în pericol de a nu mai putea să poarte numele soțului

Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit pentru buzoianca Larisa Oprea după împărțirea averii, cearta s-a mutat acum pe tema păstrării numelui. După ce a rămas fără casă și bani, interpretul Alin nu vrea ca mama copiilor lui să îi mai poarte numele. „Mă deranjează că se prezintă la TV cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este jobul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele”, a declarat supărat Alin Oprea.

Fostul soț al buzoiencei acuză că a fost mereu tras în jos de aceasta și că, după atâți ani de căsnicie, nu s-a ales cu nimic bun din partea ei. „Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit, în sfârșit, momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecată, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a mai spus Alin Oprea pentru playtech.ro.

Buzoianca vrea neapărat să păstreze numele artistului, însă în acest moment nici chestiunea averii nu este tranșată definitiv, cei doi având mai multe imobile de împărțit. Însă, la prima înfățișare de la tribunal, Larisa a menționat doar dorința de a nu renunța la numele de familie dobândit în urma căsătoriei cu artistul. „Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa Oprea, pentru showul lui Dan Capatos de la Antena 1.

 

loading...