sâmbătă, 06 iunie 2020

Buzoianca Janina Nectara alături de fiul ei, printre vedetele implicate în campania PRO TV #staiacasă

Blogeriţa şi icon fashionul Janina Nectara se alătură persoanelor pu­blice care au acceptat să ia parte la campania #staiacasă, lansată pe 18 martie de PRO TV. Buzoianca a realizat un video prin care se adresează fanilor, rugându-i să stea acasă, în sânul familiei, pentru a le oferi cât mai mult timp cadrelor medicale să îşi facă datoria, dar şi cercetătorilor, să găsească remediul pentru COVID-19.

Alături de buzoiancă s-au mai implicat în campanie Andreea Esca, Inna, Andreea Marin, Smiley, Adrian Văncică, Mihai Petre, Corina Caragea, Călin Goia şi mulţi alţii.

Campania se desfăşoară deja atât online, pe toate site-urile şi pe paginile reţelelor de socializare PRO TV, cât şi on-air. În fiecare zi, vedetele PRO TV îţi vor spune de ce este recomandat să stai în casă şi care poate fi programul atunci când #staiacasă! Unii pot profita de această perioadă să-şi testeze creativitatea, iar alţii pot citi, se pot relaxa sau îşi pot petrece mai mult timp cu copiii. „Cu cât stai mai mult acasă, departe de cei vulnerabili, cu atât mai mult eşti alături de ei. Aşa îi ajuţi cel mai bine: Arată că îţi pasă, stai acasă!”, este motto-ul campaniei.

Frumoasa buzoiancă este singurul jurnalist român care a scris vreodată pentru prestigioasa revistă de modă Vogue, a fost asistenta unuia dintre cei mai reputaţi critici de modă de la Paris, Godfrey Deeny, şi, fără niciun leu investit, a reuşit o victorie pentru toate femeile din România: bancnota de 20 de lei va fi tipărită cu portretul Ecaterinei Teodoroiu drept imagine simbol.

„Oferim medicilor mai mult timp pentru a salva un număr tot mai mare de pacienţi”  

În video prin care ­Ja­nina îşi îndeamnă fanii să stea acasă pe perioada pandemiei de coronavirus, aceasta apare alături fiul său Filip, în vârstă de 3 ani şi jumătate, care era foarte bucuros că o are pe mama sa în camera cu jucării, pregătită să îi fie parteră de joacă.

„Cred că cel mai frumos cadou pe care îl poţi face cuiva este să îi oferi din timpul tău, aşa că oferind ­fa­miliei şi celor dragi acum mai mult timp, de fapt le oferim cercetătorilor timp să găsească remediul mu­ltaşteptat. Oferim medicilor mai mult timp pentru a salva un număr tot mai mare de pacienţi. Stai acasă, arată că îţi pasă!”, a fost mesajul emoţionant postat de Janina Nectara.

„Este acest cadou ca un măr otrăvit? Sigur că da!”

Buzoianca a oferit mai multe argumente în cadrul unei postări pe pagina ei de Facebook.

Mă întreabă ProTV de ce aleg să rămân în casă. (…) Un individ care se plimba brambura pe străzi, fiind verificat de armată, a scos din buzunar o pungă cu apă, în care ţinea un peşte, spunând, infatuat, că legea îi permite să îşi plimbe ­animalul de companie. Aşadar, întrebarea e perfect legitimă. (…)

Pentru mine, această întrerupere de ritm este mai mult decât binevenită. Ce oportunitate fantastică de a relua legăturile cu toţi ce dragi! De a depăna ­amintiri şi de a-i crea amintiri băieţelului meu, Filip. Da, situaţia aceasta ne oferă şi ea un cadou. Timp cu cei pe care îi iubim.

Este cadoul pe care ni l-am dorit mult, dar pe care unii încep să-l refuze doar pentru că suntem obligaţi PRIN LEGE să stăm în casă. Şi C$ND E ORDIN, nu mai e cu plăcere…

Este acest cadou ca un măr otrăvit? Sigur că da! Plătim pentru aceste momente? Evident! Şi încă foarte scump! Dar dacă tot plătim, de ce să nu ne şi bucurăm de ceea ce primim?

Da, cel mai probabil suntem mulţi în casă, iar spaţiul e mic. Resursele, nici ele fără limită. Situaţia e dificilă pentru mulţi, aşa e… Şi nu trebuie să ne simţim jenaţi să spunem că ne e greu. Dar adaptarea este apanajul omului inteligent.

Trebuie să ne adaptăm! Să căutam soluţii sau să ne oferim voluntari să-i ajutăm pe cei ce au nevoie de soluţii. Să fim creativi! E un preţ mic de plătit, în prezent, pentru privilegiul şi libertatea de a fi, din nou, împreună în viitor”, a mai adăugat Janina Nectara pe pagina ei de Facebook.

loading...
error: Content is protected !!