Monden

Buzoianca Irina Fodor, premiu pentru „Chefi la cuțite”

Printre câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Galei Premiilor TvMania, ce a avut loc la Teatrul Național din București, s-a regăsit și producția Antenei 1 „Chefi la cuțite”. Cea care a urcat pe scenă pentru a primi premiul în numele întregii echipe a fost Irina Fodor, care a mărturisit că se simte onorată să primească acest premiu.

„Chiar este o reală mândrie acest premiu. După zece sezoane, încă mai câștigăm premii. E ca la școală… În clasa I primești coroniță. Și în clasa a II-a, la fel. Și se repetă… chiar și în clasa a X-a, când începi cu distracțiile și prietenii și nu prea mai primești premii. Doar că Chefii sunt ca vinul. Pe măsură ce trece timpul devin și mai competitivi, și mai amuzanți… Cred că asta le-a adus încă un premiu TVMania și al zecelea sezon, care este unul aniversar, special”, a povestit Irina Fodor după ce a primit distincția.

Buzoianca a mai completat că îi este greu să spună ce anume îi place cel mai mult la această emisiune, așa că a enumerat mai multe motive: „Perioada de castinguri este specială, pentru că oamenii au niște povești minunate. Și te uimește faptul că această pasiune, de a găti, unește oameni din toate domeniile, total diferite… de unde nici cu gândul nu gândești apare un nou Chef”, a completat   prezentatoarea TV.

Sezonul X a fost un maraton în care s-au implicat peste 400 de oameni. Ediția premiată acum, cu gașca de chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, s-a întrecut în a găsi cel mai bun bucătar și a fost filmată în condițiile impuse de pandemia Covid-19. Prin urmare, Gina Pistol și Irina Fodor au prezentat, alternativ, „Chefi la cuțite”.

„Le mulțumim din suflet pentru acest premiu, în numele întregii echipe de producție. Sezonul X al emisiunii Chefi la cuțite s-a filmat în condiții nu tocmai ideale, dar a ieșit excepțional! Felicitări, dragilor, felicitări tuturor celor care fac parte din echipa de producție, celor care fac rotițele acestui proiect să se învârtă într-un ritm amețitor, indiferent de provocările ce se ivesc, și felicitări concurenților! E un premiu pe care îl meritați din plin, la cât mai multe sezoane cu succes”, a declarat Irina Fodor pe scena Galei Premiilor TvMania, când a primit distincția pentru „Cel mai bun show culinar”, în urma voturilor exprimate de către cititorii revistei.

Articole similare