Monden

Buzoianca Irina Fodor este noua prezentatoare de la ,,Chefi la cuțite”

Răzvan Fodor este cât se poate de mândru de frumoasa lui soție, care a devenit noua prezentatoare a emisiunii TV ,,Chefi la cuțite”. Buzoianca Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol, care a născut, iar jurații au primit-o cu bra­țele deschise. Bineînțeles, soțul Irinei Fodor nu și-a mai încăput în piele de mândrie și i-a transmis un mesaj emoționant soției sale: ,,Nu mai pot după tine”.

Prin urmare, în sezonul 9, Irina, care o va înlocui pe Gina Pistol, este și o bună prietenă a juraților și una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Cum marea intrare nu putea fi trecută ușor cu vederea, soțul prezentatoarei de la “Chefi la cuțite” a fost cât se poate de mândru de partenera lui de viață și a postat un filmuleț emoționant pe rețelele de socializare. Răzvan Fodor nu și-a mai încăput în piele de fericire când și-a văzut soția la cooking showul de la Antena 1 și a lăudat-o în fața fanilor de pe Instagram.

,,Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în edițiile ce vor apărea la TV, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grijă să îmi facă un scurt <training> înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scă­pat de Fodor, dar a dat ­pe­s­te nevasta lui! Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind fi­rul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele <interne> ale chefilor și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare a showului ,,Chefi la cuțite”.

Articole similare