Acasă Monden Buzoianca Irina Fodor, dezvăluiri din culisele showului „Vocea României”

Buzoianca Irina Fodor, dezvăluiri din culisele showului „Vocea României”

0
Buzoianca Irina Fodor, dezvăluiri din culisele showului „Vocea României”

Buzoianca Irina Fodor revine pe micile ecrane în calitate de co-prezentator a sezonului 9 al showului Vocea României. Soția artistului Răzvan Fodor a povestit pe blogul ei câteva lucruri din culisele celui urmărit show de talente din România.

Despre emoții și frica de a te face de râs Irina spune că ceea ce se vede și se simte în culise nu e chiar la fel că în fața televizorului. Stresul zilnic, furnicarul din platourile de filmare, emoțiile, presiunea constantă a timpului, nevoia absolută ca totul să iasă perfect, zilele și orele nenumărate petrecute departe de casă concurenții, sunt doar câteva elemente care îți pot da lumea peste cap.

„Sunt lucruri cu care noi, echipa, ne-am obișnuit, dar imaginați-vă că pici în mijlocul tornadei ăsteia și trebuie să te adaptezi și să nu te abați de la scopul inițial: acela de a demonstra că vocea ta este specială. Și trebuie să faci asta încercând să nu mai tremuri de la emoții, ascultând indicațiile regizorului de platou și ale tuturor celorlalți din producție, sperând că nu o să te faci de râs, trecând peste publicul care are toată atenția ațintită asu­pra ta, rugându-te să se întoarcă măcar un scaun”, a scris buzoianca pe blogul ei.

„Este interesant cum muzica îi leagă pe oamenii care nu par avea ceva în comun”

Irina a împărțit categoriile de concurenți în trei mari tipologii, după experiența fiecăruia și dorința de afirmare. Buzoianca spune că primii care îți atrag atenția sunt cei care vin din domenii fără pic de tangență cu domeniul artistic: corporatiști, patiseri, ospătari, mecanici auto, medici, polițiști, preoți. „Este interesant cum mu­zica îi leagă pe toți oamenii ăștia despre care nu ai spune că au ceva în comun. De-a dreptul magic e când îi auzi cum cântă și îi vezi cum se transformă pe scenă în adevărați artiști. Pe de altă parte, creează momente uimitoare cei care fac muzică de-o viață, care trăiesc pentru asta și nu concep să renunțe, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au avut de întâmpinat”, a mai dezvăluit Irina.

Și tot la Vocea Ro­mâniei vin și artiști care deja au primit de-a lungul timpului toate confirmările de care aveau nevoie, dar urcă pe scenă că să își testeze experiența. „Aceș­tia se declară copleșiți. Vin cu momente puternice, primesc pentru a nu știu cată oară aplauzele din partea publicului ridicat în picioare”, a declarat Irina.

Concluzia buzoiencei este că „de acasă, din fața televizorului, pare totul infinit mai ușor decât e cu adevărat când te afli fix în buricul acțiunii. Oamenii ăștia își adună tot curajul ăla mare să urce pe o scenă plină de lumini, să se lase judecați sau aplaudați, admirați sau dimpotrivă”, a conchis vedeta TV.