Monden

VIDEO / Buzoianca Ilona Andreea Necula i-a uimit pe jurații X Factor

A ocupat cu mari emoții unul dintre primele trei scaune ale lui Ristei, pentru că a dorit ca momentul său să fie unul unic, însă s-a contrazis de câteva ori cu antrenorul său în privința complexității interpretării!

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Ilona Andreea Necula a interpretat melodia ,,Hit The Road Jack”, de Ray Charles, într-o manieră proprie și inedită. Concurenta a urcat pe scena X Factor pregătită să facă furori cu vocea ei, dar și cu talentul său la pian, însă antrenorul nu a fost de acord și i-a acceptat doar vocea pentru moment. Deși este o adolescentă de 14 ani, vocea ei puternică a zguduit scena, iar interpretarea de excepție i-a surprins pe jurații X Factor.

Chiar înainte de a urca pe scenă, buzoianca a spus că avea mari emoții, pentru că nu a vrut să intre prima: ,,Dacă mă pune prima, înnebunesc! Cred că este mai bine să intru printre ultimii, pentru că sunt mai puțini concurenți; așa, dacă te pune prima, există mai multe șanse că tu să fii dată de pe scaun. Nu poate să fie altcineva?”, gândea concurenta, dar totul a ieșit la final foarte bine.

,,Am trei scaune. Ai cea mai mare șansă fiind prima, dar și cea mai mare res­ponsabilitate, că este destul de greu să deschizi un astfel de show’’, i-a spus Florin Ristei concurentei, iar asta i-a dublat emoțiile. Ilona, însă, a reușit să-i surprindă din nou pe jurați cu interpretarea sa, deși la repetiții  s-a contrazis cu Florin Ristei.

Loredana i-a spus că este foarte talentată la 14 ani și chiar are un simț muzical foarte dezvoltat. ,,Ai reușit să faci din <Hit The Road Jack> o versiune foarte interesantă, foarte jazzy. Ai intrat foarte bine. Felicitări! Dacă aș fi în locul lui Florin, te-aș așeza pe un scaun”, a punctat Loredana în favoarea buzoiencei. Delia a adus și ea un ,,plus” momentului ju­rizării, spunându-i că i-a plăcut foarte mult curajul de care a dat dovadă Ilona când s-a ,,jucat” cu vocea și nu a avut nicio regulă. ,,În muzică nu există reguli! Mulți aleg să nu facă ornamente muzicale peste limi­tă, tu ai profitat de treaba asta din plin. Ești curajoasă, îmi place, bravo!”, a apreciat și Delia.

Nici prezentatorii Răz­van și Dani nu au rămas indiferenți la momentul artistic al puștoaicei de 14 ani. ,,Mi-a plăcut foarte tare”, a spus Răzvan Simion, în timp ce colegul său, Dani, a precizat că interpretarea a fost ,,Fresh, fresh, ăștia mici sunt fresh, îmi plac”.

Decizia finală a fost însă la Ristei, care s-a jucat cu emoțiile Ilonei și a trimis-o la final pe primul scaun, dar cu lacrimi în ochi și cu tensiunea la maxim. Până la final însă, lucrurile s-au schimbat: antrenorul a ales pentru următoarea etapă alte trei fete…

Articole similare