Economic

3 moduri prin care îți poți pregăti copilul de iarnă, încă din timpul verii 

Chiar dacă afară este cald și bine, acest fapt nu înseamnă că nu trebuie să te gândești la anotimpul friguros, când copiii tăi vor avea nevoie de diverse lucruri pentru a se simți confortabil. De la îmbrăcăminte de iarnă, la diferite jucării tematice, părinții trebuie să se gândească serios la cum își vor pregăti micuții pentru iarnă.   

Dacă și tu ești genul de om care își face planul din timp, vara este cel mai bun anotimp pentru a te pregăti de sezonul rece. Gândind din timp, vei putea achiziționa obiecte și cadouri la prețuri mult mai mici și vei avea și prioritate când vine vorba de rezervat vacanțe în lunile reci.   

Iată cele 3 moduri de pregătire a copiilor pentru iarnă  

  1. Înscrierea din timp la cursuri și tabere de schi 

Un copil se va dezvolta într-un mod foarte armonios dacă va începe, încă din fragedă pruncie, să practice un sport. Când vine vorba de sporturile de iarnă, acest proces este și mai intens, deoarece ele sunt mult mai solicitante și necesită un grad ridicat de atenție. 

Schiatul este una dintre activitățile preferate ale celor mici, iar marele avantaj este că toată familia poate practica acest sport. Vei putea merge în vacanțe la schi, iar ei se vor bucura de fiecare dată de sosirea iernii. Înscrierea micuților la cursuri sau tabere de schi încă din timpul verii îți va asigura un preț mai mic și vei avea și opțiuni de cazare mult mai bune.   

Pregătește-te de iarnă încă din timpul verii și cu siguranță nu vei regreta!   

  1. Încălțăminte rezistentă și de calitate

Probabil cel mai important lucru pe care-l poți cumpăra pentru cei mici, pentru a-i proteja de frig și de posibile răceli, este o pereche de cizmulițe pentru copii. Pe timpul verii, acestea se găsesc la prețuri extrem de accesibile, ceea ce va face posibilă achiziționarea mai multor perechi. 

Pe lângă o încălțăminte rezistentă și de calitate, copilul tău va avea nevoie și de o geacă groasă și de pantaloni pe măsură. Știm cu toții cum sunt copiii când vine vorba de zăpadă și pentru a preveni situațiile neplăcute în care aceștia se udă și răcesc, o mică investiție în îmbrăcămintea de iarnă este mai mult decât necesară.  

Ca orice om chibzuit, este bine „să-ți cumperi sanie vara și car iarna”. Profită din timp de reducerile la stocurile de obiecte și de haine care nu s-au vândut sezonul trecut, pentru că astfel vei putea achiziționa mai multe lucruri, la prețuri foarte convenabile. 

  1. Patine sau role 

Patinajul este ușor diferit față de mersul pe role, însă dacă micuțul tău va stăpâni una dintre aceste îndeletniciri, cu siguranță se va descurca și la cea de-a doua. Mersul cu patinele și mersul pe role vin mână în mână și tocmai de aceea este bine să îi iei patine pe timpul verii și role pe timpul iernii. 

Vara poate exersa patinajul cu ajutorul rolelor, iar iarna va putea face exact opusul. Astfel, îi vei oferi copilului o bucurie în fiecare anotimp, iar zâmbetul de pe buzele sale te va face să realizezi că orice sumă cheltuită merită. 

Fie că vrei să-ți orientezi copilul mai mult înspre sporturile de iarnă sau înspre cele de vară, cert este că el are nevoie de îmbrăcăminte și echipamente specifice fiecărui anotimp. Dacă vrei să îi oferi ce-i mai bun din ambele anotimpuri, urmărește atât promoțiile de vară, cât și promoțiile de iarnă pentru copii.  

Sursa foto: Shutterstock.com, Storyblocks.com

 

Articole similare