marți, 07 iulie 2020

Buzoianca Ellie White, în stare de şoc: „Azi-noapte, hoţii au încercat să între peste noi în casă!”

Artista buzoiancă Ellie White (36 de ani), fosta solistă a trupei DJ Project, a stat cu inima cât un purice acum două săptămâni, imediat după ce autorităţile au ridicat starea de urgenţă. Ellie a dezvăluit că hoţii au încercat să-i forţeze uşa casei din apropierea Bucureştiului. Mesajul disperat al artistei, postat pe Facebook, i-a pus în gardă şi pe alţi artişti care, timp de două luni, s-au filmat din casele de lux, devenind ţinta infractorilor.

Solista, căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai şi Maria, s-a aflat în stare de şoc preţ de ceva timp după ce şi-a dat seama de pericol.

„Starea de urgenţă s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoţii au încercat să între peste noi în casă. Oribil sentiment!”, a pos­tat Ellie White, pe conturile sociale, fără să dorească momentan să mai ofere şi alte detalii.

Fosta componentă a trupei DJ Project, în perioada 2003-2009, locuieşte de şase ani în Corbeanca, în Paradisul Verde. În ultimele două luni, ea a postat adesea pe conturile sociale fotografii şi filmuleţe din casă, dar şi din curte, devenind astfel o ţintă uşoară a hoţilor.

„Sunt de acord cu autorităţile în ce priveşte măsurile drastice”

Fanii i-au trimis mesaje de încurajare, inclusiv vedetele, care, pot deveni şi ele oricând ţinta hoţilor, după ce s-au expus, pe micul ecran sau pe Internet, cu cadre din locuinţele de lux în toată această stare de urgenţă.

Ironia sorţii face ca în perioada stării de urgenţă buzoianca să fi pus la zid pe cei care nu sunt în stare să respecte legile în timpul pandemiei.

„Din păcate, în vremu­rile grele ne arătăm adevărata faţă. (…) Adevărat că orice pădure are uscăciunile ei, dar dacă nu înţelegem că nu prin ură vom reuşi să trecem peste tot, ci doar prin iubire, respect şi unitate, cu tot regretul vă spun că ne aşteaptă vremuri întunecate. Luminiţa de la capătul tunelului se îndepărtează tot mai mult, cu fiecare acţiune făcută în ciudă, din egoism şi din nepăsare. Sunt de acord cu autorităţile în ce priveşte măsurile drastice, şi încurajez ca astfel de acţiuni să fie şi mai severe, pentru că doar aşa, noi cei care apreciem eforturile semenilor noştri şi îi tratăm cu respect şi bunăvoinţă, ne vom putea întoarce la vieţile noastre mai repede, mai puternici şi mai încrezători în vii­tor!”, mărturisea Ellie White.

loading...
error: Content is protected !!