Monden

Buzoianca Daniela Oloș și-a pus pirostriile

Au bătut clopotele pentru nonconformista actriță buzoiană Daniela Oloș, cunoscută în lumea mondenă și sub numele de Carla, care s-a căsătorit pe 17 iulie cu Alex Cucu, un tânăr economist ce lucrează la o companie de produse alimentare. Tânărul este ori­ginar din Mehedinți, însă buzoianca de 32 de ani l-a întâlnit în Capitală, acolo unde numele său a ținut, în anul 2014, câteva luni la rând, prima pagină a tabloidelor, pentru că Daniela a fost iubita ,,prin­țului” Adrian Cristea. Tâ­năra, care a terminat Jurnalismul și Actoria, s-a convins rapid că fotbalistul nu poate fi bărbatul unei singure femei și a ales să stea departe de el. Iubirea lor a durat aproximativ o lună, iar pe atunci Daniela Oloș se recomanda Carla și era roșcată. Mai mult, buzoianca a avut o legătură care a durat doar câteva săptămâni cu Viorel Șipoș de la 3 Sud Est.

După ce a părăsit lumea mondenă, Daniela Oloș a încercat să intre în afaceri. Și-a deschis un salon de tatuaje și un atelier de haine, dar a renunțat la ele pentru a trece la actorie. ,,Viața are întotdeauna suișurile ei, dar și momentele mai puțin plăcute! Indiferent de ce se întâmplă… nu renunța niciodată la visul tău! Visul meu? Să văd proiectul Helău Pissy (un duet umoristic, n.r.) cum urcă pe online tot mai mult!”, a mărturisit buzoianca Danie­la Oloș. Daniela și Elena Manu, una dintre prietenele ei apropiate, au pus bazele acestui duet umoristic, postând clipuri pe contul lor de YouTube, unde se prezintă cu numele Helău Pissy. Iar un pas important pentru această formulă a fost momentul noiembrie 2019, când Daniela Oloș a apărut la iUmor. Momentul ei, presărat cu elemente autoironice, nu a fost pe placul juraților, doar Delia fiind cea care i-a dat like-ul care ar fi ajutat-o să treacă în următoarea etapă a emisiunii.

Daniela Oloș s-a născut în data de 29 mai 1989, iar presa tabloidă a spus de multe ori că este exemplul perfect de ,,rățușcă urâtă”, care s-a transformat într-o lebădă suavă, roșcată, apoi blondă și seducătoare. Carla Oloș provine dintr-o familie bună: tatăl ei este lider sindical la Buzău, iar mama ei lucrează la Tribunal. Proaspăta căsătorită a absolvit Liceul de Arta „Margareta Sterian“ și a avut ocazia de a evolua pe scena Teatrului „G. Ciprian“ încă din anii de liceu. Ea a fost distribuită în spectacolul „Jocul de-a vacanța“ de către regretatul Cătălin Naum, mentor la Teatrul Studențesc ,,Podul” pentru actori precum Gheorghe Visu, Adrian Titieni, Dragoș Bucur, Dan Bordeianu, Claudiu Bleonț, Oana Pellea, Ilinca Goia sau Mihai Călin. Tot în anii de liceu, Dana Oloș a lansat două volume de versuri.

Blonda a absolvit Fa­cultatea de Teatru la Universitatea Hyperion și are studii de Jurnalism, care i-au permis să lucreze pentru o vreme la Realitatea TV și la România TV.

Articole similare