Monden

Buzoianca Cristina Stroe, conflict în trafic cu polițiștii

Artista buzoiană Cristina Stroe a fost, recent, martora unui incident de pe urma căruia șoferul cu care era în mașină a fost lăsat fără permis, acuzat fiind că nu a acordat prioritate unui pieton aflat pe zebră. Client de Uber, Cristina a detaliat pe rețelele de socializare tot ceea ce s-a întâmplat, acuzând cu vehemență agenții de poliție că au făcut uz de… uniformă. Mai mult, o parte din discuția purtată, în care Cristina spune clar că nu era nimeni pe trecere și va fi martoră la proces pentru șoferul lăsat fără permis, a fost înregistrată și postată tot pe canalul de socializare al vedetei.

,,Am fost proastă că n-am înregistrat de la început. Eu eram în mașină și n-am văzut ce-ai văzut tu. Nu ți se pare că te cam grăbești să iei permisul? Dacă tot vrei să-ți faci talentul, dă-i omului o amendă și gata!”, i-a spus Cristina polițistului. Însă acesta nici nu a vrut să audă și i-a atras atenția să intre înapoi în autoturism și să tacă. ,,Am plecat. I-am lăsat șoferului de Uber numărul meu de telefon și l-am rugat să mă sune dacă vrea să depună contestație”, a mai explicat soția lui Damian Drăghici.

Iar la final artista a întocmit o cerere ,,de bun simț”, în care solicită Poliției Române să mai ,,cultive” puțin respect prin­tre agenții care, spune ea, ,,abuzează de uniformă”: ,,Poliția Română, nu mai cere respect, că ești plină de gherțoi frustrați. Aaaa, și bagă neapărat în programa școlară un semestru întreg de <codul bunelor maniere> sau <reguli elementare de bun simț>. Du-i și puțin la psiholog ca să nu mai fie frustrați și să nu mai <sufere> de putere când își pun uniforma. Unde mai pui că, de când poartă mască, sunt și mai tari în gură!? Asta e România. Pe ei ne cereți să îi res­pectăm?“, și-a încheiat artista lista de cereri.

Articole similare

error: Continut protejat!!