Actualitate

Tainele celei mai vechi meserii din lume, transmise din mamă în fiică

Polițiștii Secției de poliție rurală Râmnicelu, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Buzău și în comuna Balta Albă, într-un dosar penal de proxene­tism.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015-2021, un bărbat și două femei, mamă și fiică, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din Balta Albă și Râmnicelu, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției pentru patru tinere, pe teritoriul Germaniei și în România, obținând foloase materiale. Tinerele sunt din județele Buzău și Brăila și au între 18 și 25 de ani. Femeia de 40 de ani ar fi practicat prostituția în tinerețe, iar acum și-ar fi cooptat în afacere și fata care, mai departe, și-ar fi convins prietenele să practice cea mai veche meserie din lume.

Perchezițiile s-au desfă­șurat la locații folosite de cele două femei, în baza mandatelor emise de Jude­cătoria Râmnicu Sărat. Persoanele bănuite au fost conduse la audieri, la ­sediul Poliției.

Articole similare

error: Continut protejat!!