sâmbătă, 19 septembrie 2020

Buzoianca Andra Gogan, colaborare inedită cu Connect-R

Connect-R este unul dintre artiştii care reuşeşte să se reinventeze de fiecare dată când simte nevoia de o schimbare în muzică, motiv pentru care, de curând, a pus la cale o colaborare inedită. Alături de idolul unei generaţii tinere, buzoianca Andra Gogan, Connect-R s-a fotografiat petrecând momente cât se poate de interesante în studioul de înregistrări, iar după realizarea selfie-urilor şi-au făcut, reciproc, complimente pentru felul în care au relaționat acolo.

„Azi am cunoscut un om extraordinar, de o simplitate fantastică, în contrast total cu brandul imens pe care-l deține! Cu un simt armonic şi ritmic deosebit!!”, a scris Connect-R pe conturile sale de socializare, alături de o fotografie cu Andra Gogan.

Iar Andra a reacţionat imediat la complimentele pe care Connect-R i le-a făcut.

„Ce cuvinte frumoase! Şi tu eşti un om extraordinar, aşa pozitiv! Mă bucur că te-am cunoscut şi mulțumesc pentru energia frumoasă din studio!”, a răspuns Andra Gogan, semn că între ei este o „chimie” muzicală care promite un viitor hit pe care o să îl scoată împreună.

Rămâne ca în viitorul apropiat să vedem în ce constă exact colaborarea dintre cei doi.

Buzoianca este un adevărat fenomen

Reamintim că buzoianca Andra Gogan, momentan stabilită împreună cu familia în Capitală, cântă de la vârsta de 3 ani şi a reuşit, de-a lungul timpului, să ajungă în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” şi „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Tânăra de 21 de ani are milioane de urmăritori şi a devenit idolul multor copii. A participat la emisiunea ,,Românii au Talent”, a fost prezentatoarea emisiunii „E vara ta!”, de la Neptun TV, a  fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă, a colaborat cu Disney pentru dublarea mai multor desene animate, a devenit unul dintre cei mai po­pulari vloggeri şi a lansat un mini serial, „Howtobecome popular at highschool”, pe canalul său de YouTube .Într-o statistică oferită de socialblade.com, Andra Gogan apare cu un câştig între 598 şi 9.600 de dolari pe lună din YouTube, iar o postare pe Instagram îi poate aduce în conturi până la 1.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!