luni, 30 noiembrie 2020

Video/Buzoianca Andra Gogan a lansat o nouă piesă în colaborare cu Triplo Max

Buzoianca de Cartea Re­cordurilor, Andra Gogan, cea care anul acesta este nomina­lizată ca vlogger la „E! People s Choice Awards” din SUA, la categoria destinată României, a lansat o piesă nouă. Este vorba despre „Wolfy Style” şi este compusă de Triplo Max, Evangelos Siakas şi Cătălin Dascălu, iar videoclipul a fost făcut de fratele buzoiencei, Răzvan Gogan şi Mihai Laz.

„Sunt foarte mândră de acest prim proiect în limba engleză! Este ceva diferit de tot ce am făcut până acum şi este o altă latură pe care o arăt publicului, personajul din poveste fiind Scufiţa Roşie care se îndrăgosteşte de lup”, a anunţat Andra Gogan pe reţelele de socializare.

„Simt că această piesă are şanse de a deveni hitul anului”

Tânăra din Buzău care încasează doar de la Youtube până la 9.600 de dolari pe lună mai adăugă că piesa transmite un vibe foarte pozitiv şi multă energie, iar partenerul său de proiect este foarte cunoscut la nivel internaţional, aşa că hit-ul are mari şanse să devină piesa anului 2020.

„Colaborarea cu Triplo Max mă bucură foarte mult, el fiind recunoscut internaţional cu sute de milioane de redări în Rusia, Statele Unite şi alte ţări, dar şi un artist extraordinar! Simt că această piesă are şanse de a deveni hitul anului”, a declarat entuziasmată Andra Gogan.

<Wolfy Style> este o piesă care transmite foarte multă ­ener­gie şi un feeling special încă de la primele acorduri. De când am auzit liniile melodice şi versurile ne-am dat seama că Andra Gogan este foarte potrivită pentru această piesă. Sunt încântat de această colaborare şi foarte mulţumit de cum a ieşit. Îmi doresc că această piesă să ajungă la sufletele ascultătorilor”, a spus Triplo Max, artistul care este nr. 1 în patru ţări – Rusia, Belarus, Polonia şi Turcia, având succes pe radiourile din România şi 18 milioane de vizualizări pe YouTube cu piesa cu care s-a lansat, „Shadow”.

Un artist cu 14 ani de experienţă care doreşte să rămână anonim

Desi preferă anonimatul, piesa „Shadow”, a explodat în peste 20 de ţări din Europa, unde este difuzată pe radiouri, iar Triplo Max a devenit primul proiect deep trap care a avut parte de un succes uriaş odată cu lansarea primei piese. Cu toate că producătorul care se află în spatele numelui de scenă Triplo Max are o experienţă de 14 ani în domeniul muzical, el îşi doreşte să rămână anonim.

„Producţia muzicală a fost terenul meu de joacă timp de multă vreme şi sunt foarte bucuros că am început acest proiect. Am produs muzică de toate genurile, dar deep trapul a fost cel care mi-a trezit mereu sentimente speciale. Am lansat acest proiect pentru a depăşi graniţele şi pentru a-mi face cunoscută muzica la nivel internaţional”, a mai declarat Triplo Max, colaboratorul buzoiencei Andra Gogan.

Piesa cu Andra Gogan a fost lansată pe 2 octombrie şi are deja peste 470.000 de vizualizări.

 

loading...
error: Content is protected !!