miercuri, 02 decembrie 2020

Ciolacu: ,,Deşi haosul sanitar a cuprins Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, îl acuză pe şeful statului că are „un plan unic: alegerile”, deşi haosul sanitar a cuprins deja ­Ca­pitala şi Clujul. Aceasta după ce preşedintele Klaus Iohannis a spus că alegerile vor avea loc pe 6 decembrie.

Marcel Ciolacu a scris pe Facebook, că „Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm”: „Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată ­pu­terea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?”, a scris Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

Liderul social-demo­crat mai spune că un şef de stat ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, ce se va întâmpla cu alegerile parlamentare în contextul în care la nivelul Capitalei şi în alte judeţe a crescut foarte mult numărul cazurilor de COVID-19. „Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie. Iar în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei, Parlamentul a aprobat o lege specială, Legea 55, care prevede întreg catalogul de măsuri care pot fi luate, şi Guvernul, împreună cu autorităţile locale, gestionează acest proces”, a răspuns Iohannis.

loading...
error: Content is protected !!