Monden

Buzoianca Amalia Coman, model pentru încă două reclame TV

Are doar 10 ani, dar deja se poate lăuda cu apariţii în reclame de televiziune apreciate în întreaga Europă, nu doar în România. Este vorba des­pre micuţa şi talentata Amalia Coman, supranumită şi ,,copilul teribil al reclamelor româneşti”, care a bifat anul acesta încă două apariţii în spoturi pu- blicitare TV distribuite pe plan naţional şi internaţional.

După ce a dat lovitura cu reclama la pastele ravioli, difuzată în Franţa, buzoianca Amalia Maria Coman a fost distribuită în­tr-o reclamă la o agenţie imobiliară din Germania şi apoi în ţară, în campania Leroy Merlin de amenajare a casei odată cu obişnuita cu­răţenie de primăvară. În ultima apariţie TV, Amalia joacă rolul nepoatei care o încurajează şi o admiră pe bunica sa, care găseşte mereu ceva de cumpărat şi de schimbat prin casă şi în curte.

Mai mult, Amalia a putut fi văzută pe întreg parcursul anului trecut în campania snackurilor de la Tortitzi, acesta după ce vă invita, în urmă cu doi ani, să plecaţi în vacanţă cu va- lizele potrivite achiziţionate de la un lanţ cunoscut de supermarketuri.

Elevă în clasa a III-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Spiru Haret”, Amalia a semnat, în anul 2018, cu MRA, cea mai prestigioasă agenţie de modele din România, care le-a lansat pe Mădălina Ghenea şi pe Catrinel Menghia. Puştoaica a mai fost distribuită şi într-o reclamă a brandului Arctic, unde interpretează un rol la fel de plăcut precum cele precedente: ea se bucură alături de alţi copii în timp ce mămicile lor fac baloane de săpun, iar taţii se cinstesc cu câte o bere.

Amalia Maria Coman a fost cooptată de agenţia MRA pe când avea 6 ani, iar până acum a primit roluri în şase reclame, patru la nivel naţional şi două internaţional, exclusiv pentru pieţele din Franţa, respectiv Germania.

Articole similare

error: Continut protejat!!