Cultură

„Buzăul lui Marghiloman”, patru zile de festival, la Vila Albatros

Povestea festivalului „Buzăul lui Marghiloman” continuă cu ediția a III-a, ce se va desfășura, ca și în anii precedenți, în grădina Vilei Albatros. Evenimentul va avea loc în perioada 13- 16 iulie, și pornește de la un concept artistic, care, în acest an se numește „Între lumi”, după cum spune directorul Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, Mircea Anghel.

Ediția din acest an poartă numele „Între lumi”, „pentru că ne dorim foarte mult să construim în Grădina Vilei Albatros o lume în care adevărul, frumosul și bunul gust să dăinuiască, preț de patru zile. În jurul acestui concept am construit Lineup-ul. Am încercat să creștem. Anul acesta avem
headlineri importanți. Vorbim de Vița de Vie, Delia, Alternosfera și Subcarpați. Am încercat să facem un mix între artiști pe care îi prețuim și îi iubim, artiști buzoieni, artiști din România importanți și artiști din Republica Moldova. Via Dacă și Alternosfera sunt trupe care vin din Chișinău”
, spune directorul Mircea Anghel.

Responsabili pentru această poveste frumoasă sunt Primăria municipiului și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, care, așa cum au promis, reușesc să pună orașul prin „Buzăul lui Marghiloman”, pe harta marilor festivaluri din țară.

Anul acesta, intrarea la spectacole se va face pe bază de bilet. „Am dat drumul la această nebunie, care se numește iabilet.ro, pentru că eu consider că «Buzăul lui Marghiloman» trebuie să fie un festival care să ne reprezinte la nivel național. El trebuie să aducă în jurul lui o mulțime de entități particulare, care să îl finanțeze, începând de anul viitor, și să devină de importanță națională”, precizează Mircea Anghel.

Care este programul spectacolelor

Anul acesta, organizatorii propun buzoienilor următoarea distribuție artistică:

  • Joi 13 iulie: Maria Grosaru/ Amadeus/Eyedrops/DELIA;
  • Vineri 14 iulie: The Kryptonite Sparks/ Domino/The Mono Jacks/ VIȚA DE VIE;
  • Sâmbătă 15 iulie: „E-an-na”/Dora Gaitanovici/Om la lună/ ALTERNOSFERA;
  • Duminică 16 iulie: Bianca Mihai/ Stema/Via Dacă/SUBCARPAȚI.

Accesul se va face doar pe bază de bilet/zi sau abonament/festival, care pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • PreSale: Abonament – 199 lei, bilet – 59 lei (în perioada 6 iunie – 1 iulie),
  • Sale: Abonament – 299 lei, Bilet – 89 lei (2 iulie – festival).

„Suntem actori care zi de zi ne ancorăm în lumea concretă a telefoanelor, internetului, televizorului, dar care trăim mereu cu gândul la lumea noastră de poveste. Te invităm, călătorule, să poposești în spațiul din grădina Vilei Albatros, în care poți alege să te bucuri de lumea magică pe care o propunem noi, să dansezi și să cunoști oameni la fel de frumoși ca tine”, este mesajul directorului Mircea Anghel pentru cei care doresc să se conecteze patru zile la muzică de foarte bună calitate.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker