Cultură

„Buzăul lui Marghiloman” continuă cu un super concert marca The Mono Jacks

După concertul trupei Vama, cinematograful de artă și concertul Alex Ștefănescu și Arată Artă Band, care au dat startul Festivalului „Buzăul lui Marghiloman”,  urmează din nou teatru și un alt super concert.

Vineri, de la ora 20.00, Urban Impro deschide prima serie serile de teatru de la „Buzăul lui Marghiloman”, în grădina vilei Albatros. „Comedia vine la tine! Fără scenariu. Nu știm, improvizăm. Urban Impro este prima trupă de teatru din cele patru pe care le așteptăm la <Buzăul lui Marghiloman>. Totul o să fie surprinzător”, transmit organizatorii.

Sâmbătă, The Mono Jacks continuă seria concertelor de excepție. Prin urmare, buzoienii sunt așteptați  pe 7 august, începând cu ora 20.00, în grădina vilei Albatros, să se bucure de una dintre cele mai cunoscute trupe de alternative rock din țară. Trupa The Mono Jacks se descrie ca fiind „o colecție de gânduri și sentimente în formă muzicală”.

„Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău și echipa artistică Arată Artă vă invită să punem Buzăul pe harta festivalurilor din România”, mai spun organizatorii. Menționăm că accesul este gratuit și se va face respectând normele de prevenire a răspândirii Covid-19, în limita locurilor disponibile.

Articole similare