Economic

Bonusuri tari la Maxbet pariuri și cazino

Maxbet este unul dintre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc din România. Acesta este prezent în majoritatea orașelor din România, iar în prezent face parte din topul caselor de pariuri și cazinourilor online din România.

Maxbet atrage tot mai mulți utilizatori pe platforma online datorită numeroaselor bonusuri pe care le oferă și a varietății mari de jocuri și tipuri de pariuri oferite. O să îți prezent cele mai tari bonusuri de la Maxbet, atât pe partea de pariuri, cât și pe partea de cazinou.

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit de la Maxbet Casino este printre cele mai mari bonusuri oferite de cazinourile online din România. Maxbet își premiază noii jucători de cazinou cu un bonus de 3333 RON și 333 rotiri gratuite. Pentru a beneficia și tu de acest bonus este necesar să accesezi platforma online Maxbet și să îți creezi un cont.

Odată ce ai contul creat, te bucuri de bonusuri la primele 3 depuneri. La prima depunere de minim 50 RON, vei primi un bonus de 100% în limita a 900 RON. Codul pentru primul bonus este MAX1. La a doua depunere de minim 50 RON vei primi un bonus de 100% de până la 1100 RON și 222 rotiri gratuite la slotul Burning Hot folosind codul MAX2.

Maxbet îți oferă încă un bonus la a 3a depunere de până la 1333 RON și 111 rotiri gratuite la slotul 20 Super Hot. Pentru a beneficia de al treilea bonus trebuie să introduci codul MAX3.

Dacă ești un împătimit al pariurilor, Maxbet îți vine în ajutor cu un bonus de bun venit consistent. Maxbet își recompensează pariorii cu un bonus de 700 RON. Bonusul de 700 RON este acordat sub formă de 14 pariuri grauite a câte 50 RON: Tot ce trebuie să faci pentru a obține bonusul de bun venit la pariuri este să îți creezi un cont și să faci o primă depunere de minim 50 RON introducând codul BUNVENIT.

Apoi va trebui să plasezi 5 pariuri cu miza de 50 RON fiecare. Cota minima acceptată este 1.85 pentru pariurile single, iar pentru pariurile multiple o cotă de 1.40 pentru fiecare selecție. Pentru a câștiga în total 700 RON, trebuie doar să repeți pașii de 7 ori.

De asemenea, Maxbet vine cu bonusuri și promoții constant atât în secțiunea de cazinou, cât și la pariuri. De exemplu, în zilele de luni și marți primești 3 bonusuri în secțiunea de cazinou de 50%, 75% și 100%. La prima depunere de minim 60 RON vei primi un bonus de 50%, la a doua depunere de minim 100 RON primești un bonus de 75%, iar la a 3a depunere de minim 150 RON primești un bonus de 100%. În secțiunea de Pariuri de la Maxbet vei găsi o promoție care îți oferă două pariuri gratuite de 50 RON fiecare.

Tot ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON folosind codul bonus ESPORTS și să plasezi minim 50 RON pe orice eveniment din secțiunea ESPORTS cu o cotă minimă de 1.85 pe pariuri single și 1.35 pe pariuri multiple li vei primi două pariuri de câte 50 RON fiecare.

Articole similare