Economic

Bolt, cea mai mare platformă de mobilitate europeană, vine la Buzău

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de ride-hailing la Buzău. Compania estoniană este lider pe piață și este prezentă în 15 orașe din România.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Se pare că dezvoltarea din ultimii cinci ani a municipiului Buzău, precum și recentul titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, începe deja să atragă investitori în Buzău: „Am observat o cerere tot mai mare pentru servicii de mobilitate în orașele în curs de dezvoltare, iar evoluția municipiului Buzău îl face un oraș cu potențial ridicat pentru ride-hailing”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Prețul curselor Bolt din Buzău începe de la 8 lei, iar buzoienii beneficiază de reducere de 50 la sută pe perioada lansării. Atât pasagerii cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare. Lansare serviciului Bolt în Buzău reprezintă o oportunitate pentru persoanele care vor să își suplimenteze sursele de venit și își doresc un program flexibil. Cei care sunt interesați se pot înscrie contactând partenerii oficiali Bolt.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă. Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la car-sharing. Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Articole similare