Monden

Bluescore vine la Buzău cu un concert de top și cu un trio internațional

Un concert de înaltă ținută, cu un band de excepție, miercuri, 23 iunie la No Limit! Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine ro­mână stabilit în Statele Unite Liviu Pop! Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri din SUA, în care s-a născut și a evoluat bluesul. Alături de Liviu Pop, pe scena de la Buzău vor fi Hanno Hofer și Raul Kusak, concertul fiind programat să înceapă de la ora 20.00.

Experiența acumulată în Statele Unite de către Liviu Pop, care a cântat cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues și mulți alții, ,,justifică” grooveul inconfundabil al acestui extraordinar baterist.

Rafinamentul și eleganța acestui Trio va veni și de la Hanno Hofer, component al cunoscutului grup Nightlosers, alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Naturalețea interpretării pe care o dă cântecelor face ca acest muzician să fie cu totul special.

În completare, unicitatea soundului acestui trio va veni și din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemânarea, leje- ritatea, dinamica și, tot- odată, sensibilitatea cu care Raul Kusak va reuși să stăpânească acest complex instrument, va face ca acest trio să fie unic și sublim!

Prețul unui bilet va fi de 60 lei la categoria I și 40 de lei la categoria II. Pentru informații, bilete și re- zervări, aveți la dispoziție numărul de telefon 0723.429.264.

Articole similare

error: Continut protejat!!