Sport

Bistrița ne bate din nou

Gloria pierde acasă și n-are punct după doua etape

Seară tristă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Buzăul a pierdut din nou, de data aceasta acasă, cu Bistrița, după un joc în care adversarele au fost, într-adevăr, mai bune.

Ca și la Brăila, startul meciului a fost slab pentru Ilyina și compania, astfel că în minutul 9, Bistrița conducea cu 7 la 2. Gloria a micșorat ecartul apoi, apropiindu-se, la un moment dat, la numai două lungimi. Revenirea a fost doar de moment,        întrucât Bistrița, echipă mai constantă și mai omogenă, a reușit să se distanțeze din nou. La pauză, un 12-18 care dădea foarte puține șanse elevelor lui Daniel Anca.

Actul secund a fost mai echilibrat, fiind câștigat (17-16) de buzoience. Din păcate, diferența mare din prima repriză nu a putut fi remontată, deși, au fost momente în care Gloria părea că poate reveni. La final, 34 la 29 pentru oaspete, după un al treilea meci direct consecutiv câștigat de ardelence.

După două etape, Buzăul nu a acumulat niciun punct, iar meciul din deplasare cu Vâlcea pare o misiune aproape imposibilă.

Mai multe detalii, în OPINIA de marți.

Articole similare