Sport

Biletele la meciul Gloria Buzău – Gloria Bistrița, de astăzi la vânzare la Sala Sporturilor. Reguli stricte de acces

Gloria scoate la vânzare, începând din această dimineață, la casa de la Sala Sporturilor, bilete la partida de mâine seară, de la ora 18.00, cu Gloria Bistrița, din prima etapă a noii ediții a Ligii Naționale de handbal feminin.

Pentru meciul de mâine, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei. Acestea pot fi deja achizi­ționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de astăzi, între orele 10.00 și 18.00, și mâine, în același interval orar, de la Sala Sporturilor. Bilete mai pot fi achiziționate și de la ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău și de la librăria Cărturești, din Aurora Mall, între orele 10.00 și 22.00. În legătură cu accesul spectatorilor la partida de mâine seară, clubul mai face următoarele precizări:

  • Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Înso­țitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 10, 11 și 12.
  • Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 3, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.
  • Persoanele cu diza­bilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat sus.
  • Accesul în Sala Sporturilor se va face respectând legislația în vigoare, pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoțite OBLIGATORIU de actul de identitate.
  • Pot participa la acest meci persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Minorii sunt exceptați de la obligația testării.
  • Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pentru toți spectatorii, pe TOATĂ durata prezenței în sală.
  • Clubul va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 15.00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competi­țional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 20 de lei.

Articole similare