Sport

Bilete și în varianta online la meciurile HC Buzău

HC Buzău a stabilit strategia de ticketing pentru viitorul sezon al Ligii Naționale. În noua ediție de campionat, care debutează la sfârșitul acestei luni, biletele la partidele echipei buzoiene de la Sala Sporturilor vor putea fi achizi­ționate atât de la casa din incinta sălii, cât și online, accesând adresa www.tic­ket­net.ro. HC Buzău le recomandă suporterilor, pentru a înlesni procedeul de achiziție al biletelor pentru sezonul 2021-2022, să își creeze din timp un cont pe platforma www.ticketnet.ro. Următorii pași trebuie parcurși:

• Pasul 1. Accesează platforma www.ticketnet.ro, apoi click/tap pe butonul albastru ,,Creează cont”

• Pasul 2. Introdu și confirmă datele cerute de formularul de pe www.ticketnet.ro

• Pasul 3. Contul este realizat! Acum, alege din lista evenimentelor pre­zente pe Ticket Net, meciul la care dorești să asiști.

• Pasul 4. Click/tap pe evenimentul dorit (butonul albastru ,,Cumpără bilete”) și alegeți locul în sală (opțiunea ,,Manual” permite utilizatorului să își aleagă poziția dorită, în timp ce opțiunea ,,Automat” va alege un loc în funcție de prețul și zona dorită). După ce ți-ai ales locul, continuă pentru finalizarea achiziției prin click/tap pe butonul ,,Adaugă în coș”.

• Pasul 5. Finalizează comanda prin alegerea metodei de plată (card bancar) și prin alegerea metodei de livrare a biletelor (prin e-mail, fișier .pdf). Biletele odată achizi­ționate nu mai pot fi schimbate. Se recomandă verificarea datelor comenzii.

• Pasul 6. Verifică adresa de email introdusă la pasul 2 pentru a descărca/printa biletele.

În primul meci al noii ediții a Ligii Naționale HC Buzău o va întâlni, la Sala Sporturilor, duminică, 29 august, pe nou-promovata CSM Alexandria.

Articole similare