vineri, 16 aprilie 2021

Benone Sinulescu, dezvăluiri neașteptate despre Cornelia Catanga: „Parcă și-ar fi prevestit moartea…”

Moartea artistei Cornelia Catanga a șocat pe toată lumea, dar în mod deosebit pe colegii de scenă ai buzoiencei. De când a aflat cutremurătoarea veste, buzoianul Benone Sinulescu este „întors pe dos”. Acesta a mărturisit că marea doamnă a muzicii lăutărești simțea că va muri prea devreme și era înspăimântată de această idee.

Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani, iar Benone Sinulescu a vorbit despre dicuțiile pe care le purta cu aceasta. Artistul a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că marea doamnă a muzicii lăutărești și-a prevestit moartea și că se aștepta să moară prea devreme. „Dumnezeu s-o odihnească! De când am aflat despre plecarea ei prematură dintre noi sunt întors pe dos. Dar, odată cu știrea dispariției sale, mi-am amintit că noi am vorbit de adesea despre lumea de dincolo. Avea un fel aparte de a vorbi despre moarte. Era înspăimântată că va trebui să treacă prin asta, dar, în același timp, parcă știa că va muri prea devreme. Așa s-a întâmplat și cu mama ei. Parcă și-ar fi prevestit moartea! Inevitabil, când mai discutam cu ea, ajungeam și la clipa în care totul începea cu <Nu mai am mult de trăit. Simt asta! Ca biata maică-mea!>”a spus Benone Sinulescu și pentru impact.ro.

El a mai afirmat că și-ar fi dorit să mai urce însă o dată cu ea pe scenă și să-i încâte pe oameni cu melodiile lor.„Într-un fel, de la Cornelia Catanga mi-a rămas gustul ăsta neplăcut despre moarte. Moartea e mereu surprinzătoare. Și pe mine, și pe ea, moartea ne speria. Aș zice azi, mai mult ca oricând, că moartea e urâtă, că ni-i fură pe cei dragi de lângă noi. Și-mi pare tare rău că n-am mai apucat să cântâm împreună în vara asta pe plaiurile buzoiene, acolo unde ne-am născut, și ea și eu!, a mai spus Benone Sinulescu. Buzoianul a mai spus că primise acceptul de principiu al Corneliei Catanga să susțină un duet special în cadrul celei de-a IV-a ediții a festivalului de la Siriu patronat de Benone Sinulescu, care urma să aibă loc în a două jumătate a verii, cel mai probabil în iulie. 

Reamintim că artistaCornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție nefavorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu Coronavirus acasă. Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cardio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...