Monden

Bărbatul perfect… defect se va lăsa descoperit pe 4 martie la Buzău

Ipostaza masculină foarte des căutată de femei va fi descrisă în piesa de teatru ce se va juca duminica viitoare, la Teatrul „George Ciprian”

Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal, în orice! Mai ales în plan personal, și mai ales femeile, care sunt mereu în căutarea cu înverșunare a prototipului de bărbat ideal!

Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la TV că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsiți pe toate drumurile, vă taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu vă împiedicați de el pe stradă! Trebuie doar să vă îndrăgostiți, ca să-l recunoașteți! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că… ce faceți cu el? Îl păstrați? Sau îl cedați? Nu vă grăbiți să dați un răspuns până nu simțiți, și mai ales până nu vedeți piesa „Bărbatul perfect defect”, în care veți găsi toate aceste aspecte.

Iar dacă din distribuție fac parte Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu, care semnează și textul piesei, aveți toate motivele să fiți prezenți pe 4 martie, în sala teatrului buzoian. Și încă un argument: comedia este în regia buzoianului Radu Gabriel. Deci, ora 19.00, start la comedie!

Radu Gabriel semnează regia unei comedii despre imperfecțiunea perfectă a relațiilor. Femeile caută cu înverșunare bărbatul ideal, care să poată fi și iubit, și soț, și amant, și prieten, și psiholog, și șofer, și, și, și… Mugur Mugurel este unul dintre acei bărbați perfecți – până în momentul în care intervine realitatea, cu care Mariana și Liliana trebuie să se confrunte. Ce faci cu un bărbat după ce te-ai îndrăgostit de el, l-ai cunoscut și… ai realizat că s-ar putea să nu fie întocmai perfect?

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker