Actualitate

Bărbat incendiat, în stare critică la Secția Anestezie și Terapie Intensivă

UPDATE

Incendiul este la această oră în desfășiurare.  El a fost anunțat la 112 și „la fața locului au fost deplasate echipaje cu trei autospeciale  de lucru cu apă și spumă și o Ambulanță SMURD”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Buzău. Din păcate este, în acest incendiu este și o victimă, „acest bătrân care prezintă arsuri și a ajuns deja la spital”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, lt. Vasile Prahoveanu. Incendiul este încă în desfășurare. Pompierii se luptă cu flăcările. În momentul în care au ajuns pompierii la fața locului, „incendiul era generalizat și se manifestă la două corpuri de clădire aflate pe proprietatea respectivă”,explică purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a ajuns, în stare critică, un bărbat în vârstă de 88 de ani, din comuna Bisoca. Bărbatul este victimă a unui incendiu. Bărbatul a suferit arsuri prin flacără pe 98% din suprafața corpului.

Starea bărbatului este gravă și Biroul de Presă al SJU BUzău transmite că „medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. La acest moment, bărbatul se află internat în Secția Anestezie și Terapie Intensivă – Chirurgie Plastică”.

Articole similare