Monden

A avut buzoianca Larisa Uță o aventură în timpul căsătoriei cu Alin de la Talisman?

Nici după divorț apele nu s-au limpezit în cazul lui Alin Oprea și a fostei soții, buzoianca Larisa Uță. O femeie a ieșit în presă cu declarații defăimătoare la adresa fostei doamne Oprea, pe care o acuză că ar fi avut o relație extraconjugală cu soțul ei, un prieten de familie al cuplului Larisa-Alin.

Astfel, ies la iveală detalii explozive din timpul căsniciei pe care solistul trupei Talisman a avut-o cu femeia care i-a dăruit doi copii. Potrivit cancan.ro, Nina Popescu a declarat că soțul ei s-a iubit cu Larisa în perioada în care era căsătorită cu Alin Oprea și prezintă public declarații în exclusivitate. Nina Popescu susține că fostul soț al acesteia, Cristi Neacșu, a avut o relație extraconjugală cu Larisa Oprea, actuală Uță, în perioada în care aceasta era căsătorită cu solistul trupei Talisman.

Femeia a postat un comentariu pe Facebook în care și-a spus oful. Reporterii cancan.ro au contactat-o și au întrebat-o dacă dorește să spună ce are pe suflet în cadrul unui interviu. Femeia a acceptat, și mai mult decât atât, ea susține că atât ea, cât și Alin Oprea, credeau că între Larisa și Cristi Neacșu este vorba doar de o prietenie. Asta până când în peisaj a apărut ea, Nina Popescu, cea care i-a devenit soție lui Cristi Neacșu. Timp de un an, atât cât a durat mariajul celor doi, a descoperit natura relației pe care fostul soț o avea, de fapt, cu Larisa, de foarte multă vreme. Că între cei doi prieteni de familie era mai mult decât o amiciție a aflat și Alin Oprea, doar că după ce a semnat actele de divorț. Cancan a încercat să ia legătura și cu Larisa Uță, fosta soție a cântărețului Alin Oprea, pentru a-și spune punctul de vedere, dar nu a putut fi contactată.

„Această doamnă îl suna pe soțul meu când avea chef. Îl chema la ea când Alin Oprea nu era acasă. Ea fiind căsătorită în timpul acela când și eu eram cu domnul respectiv. Eu nu știam despre cine este vorba. Urma să descopăr că era vorba despre o femeie căsătorită pe care mi-o desenau ca fiind o prietenă de familie. Ca să mă facă oarecum să nu mă gândesc prea tare la respectiva doamnă când suna îmi spunea: <E o tipă foarte săracă, e o tipă care când pleacă soțul de acasă ea mă cheamă, dar suntem doar prieteni>. Într-un cuvânt îmi ținea soțul cu bani, eu nu știam, soțul ei era plecat la cântări și ea… banii, în loc să-i țină acasă pentru familia ei, îl ținea pe alt om cu bani, îl respecta pe alt domn. Domnul ăsta nu era soțul ei, era soțul meu. El spunea că îi dă bani și nu de acum, ci de mulți ani. <Suntem prieteni, dar îmi dă bani. Ce vrei să-ți spun? De asta merg la București. De asta merg la ei. Alin știe că noi suntem prieteni, doar atât>. Ea cu mine nu dorea să vorbească. Când a auzit că pe parcurs el s-a căsătorit, deși ei aveau o aventură de foarte mulți ani, își țineau relația lor ca pe o prietenie. Dar o prietenie între ei cu drepturi. M-a bulversat, ce-i drept. Prin urmare, am și luat deciziile pe care le-am luat, să termin acea căsnicie în care eu m-am băgat și să-i dau dreptul doamnei să continue cu el. Mariajul meu a durat foarte puțin, un an de zile cu totul. În urmă cu câțiva ani el și-a refăcut viața. Ea a mers la nunta fostului meu soț și s-a prezentat așa cum s-a prezentat și în fața mea: prietenă veche. Nu știu dacă doamna știe pe cine a avut la nuntă. A fost o doamnă îmbrăcată în roșu care spunea că este prietenă de familie”, a detaliat femeia pentru cancan.ro.

Tot din declarațiile femeii reiese că amantul Larisei era chemat foarte des la București, desi el locuia în Buzău. Vorbeau cu toții patru la telefon, dar foarte puțin. „Ea a înnebunit când a auzit că el s-a căsătorit cu mine. Alin saluta cu toată amabilitatea. Ei trei se cunoșteau, eu am fost cea care s-a integrat în această prietenie a lor. Soțul meu pe atunci era un bărbat singur. Noi ne-am cunoscut, au trecut anii, ne-am întemeiat o familie. Între timp, primea aceste telefoane pe care eu nu le înțelegeam… Găseam mesaje de la ea. Și au fost momente când vorbea cu mine de față. Ea îi spunea și eu auzeam, eram lângă el în pat. <Alin este plecat la concerte>, și atunci m-am aprins foarte tare, n-am înțeles nimic și am cerut explicații. Am luat decizia și le-am lăsat drumul liber. Vorbea cu soțul meu foarte urât de soțul ei, zicea că are probleme cu băutura, că nu-l mai suportă. Ea venea de undeva din urmă cu amantlâcul dintre ei”, a încheiat Nina Popescu.

Cât despre Alin, el a aflat după ce a divorțat de această poveste și, tot după spusele Ninei, i-au dat lacrimile.

 

Articole similare