Economic

Avantajele aduse de căminele Affinity

Căminele Affinity din București oferă o serie de avantaje tuturor rezidenților vârstnici care au nevoie de supraveghere medicală sau pur și simplu de un loc în care toate nevoile să le fie îndeplinite de o echipă specializată. Descoperă din articolul nostru care sunt principalele beneficii de care părinții sau bunicii tăi s-ar putea bucura aici. 

Ce avantaje oferă căminele Affinity?

Dacă ești în căutarea unui cămin de bătrâni privat, care oferă condiții de cazare premium și numeroase alte facilități, în cele ce urmează vei afla mai multe despre locațiile Affinity din sectorul 1 al capitalei. În funcție de nevoile fiecărui pacient în parte, trebuie să ai în vedere că la Affinity există următoarele posibilități:

Echipamente și servicii medicale de înaltă calitate

În special dacă este vorba despre un senior aflat într-o perioadă de recuperare medicală sau care suferă de o boală cronică și necesită asistență medicală constantă, la căminele Affinity grijile despre starea de sănătate a rezidenților vor fi minime. Datorită echipei de profesioniști – medici cu diferite specializări, asistente și infirmiere disponibile 24/7, niciun vârstnic nu va fi neglijat sau tratat cu indiferență.

Mai mult decât atât, în cazul în care apar complicații medicale care necesită investigații mai amănunțite, există posibilitatea ca seniorii să fie transportați la un spital din apropiere, însoțiți întotdeauna de un membru al personalului Affinity. Fiecare rezident va fi supus controalelor medicale periodice, iar urmarea unui anumit tratament prescris de medul specialist va fi atent supravegheată zilnic. 

Activități recreative zilnice

În căminele Affinity, sănătatea psihică joacă un rol la fel de important precum cea fizică. De aceea, rezidenții vor avea la dispoziție numeroase opțiuni de activități recreative la care să participe zilnic. De la plimbările prin curtea căminului la scurte excursii prin împrejurimi, terapia ocupațională, serile dansante și jocurile de societate – toate aceste activități sunt menite să îmbunătățească și să mențină un echilibru psihic ideal. 

Mai mult decât atât, într-un cămin de bătrâni privat, singurul job al vârstnicilor va fi acela de a-și cultiva propriile hobbyuri și de a se bucura de această perioadă a vieții lor, complet lipsită de griji. Fie că este vorba despre o activitate de grup, cum sunt jocurile de cărți sau o activitate individuală, precum lectura, căminele Affinity oferă multiple opțiuni de socializare și relaxare. 

Meniu personalizat în funcție de nevoi

Deoarece alimentația joacă un rol de bază în menținerea sănătății organismului, toate mesele zilei servite la căminele Affinity sunt pregătite zilnic în incintă de niște mâini dibace și pline de compasiune. Prin urmare, toți rezidenții se vor bucura de preparate pregătite cu dragoste și adecvate din punct de vedere nutrițional – cu atât mai mult cu cât fructele și legumele provin din surse locale. 

Mai mult decât atât, în baza recomandărilor unui nutriționist sau medic de specialitate, vârstnicii pot avea parte de un meniu personalizat, în funcție de afecțiunile de care suferă. În cazuri deosebite, mesele pot fi servite la pat, iar rezidenții care nu se pot alimenta singuri vor fi ajutați prin intermediul unui tub. 

Ține cont de aceste informații în procesul tău decizional și alege varianta cea mai potrivită pentru seniorii dragi din viața ta!

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker