Politic

Alegeri pe județ la PNL Buzău

Liberalii buzoieni aleg astăzi structura de conducere a organizației județene, pe parcursul ședinţei Consiliului de Conducere Judeţean, care este programată să înceapă la ora 11.00, la Patinoarul „Ice Magic”.

În cursa pentru funcția de președinte al organizației județene s-au înscris actualul lider interimar, deputatul Gabriel Avrămescu, operatorul în tursm Mircea Ion, fostul primar al comunei Balta Albă și fost consilier județean Georgian Calotă – a cărui candidatură a fost respinsă pe motiv că acesta nu ar fi, în momentul de față, membru PNL, după demisia sa din luna aprilie -, fostul primar al comunei Berca Valeriu Marcu, inspectorul şcolar Amalia Epuran și Ciprian Buzoianu. Dintre cei cinci candidați, doi au în spate echipe bine conturate.

Deputatul Gabriel Avrămescu beneficiază de sprijinul proaspătului ales președinte al organizației municipale, senatorul Vlad Pufu, și de al unei echipe pe care a făcut-o publică vineri.

De partea cealaltă, echipa lui Valeriu Marcu mizează pe „sprijin extern”, conform unei postări pe Facebook: Noi nu ne dăm bătuți niciodată!!! Ne ridicam încă o dată!!! Suntem o forță! Secretarul General al Guvernului României, Gorun Horațiu, împreună cu senatorul Toma Petcu, senator de Giurgiu, și alături de Calotă Georgian – liberal prin definiție, susțin echipa candidaților pentru BPJ PNL BUZĂU, la Conferința Județeană de Alegeri a PNL Buzău din 03.07.2021.

 

Articole similare