luni, 01 martie 2021

Asortarea pantofilor cu ținuta de seară: 7 recomandări

Evenimentele importante presupun o atenție mai mare din partea noastră. Înainte să îmbrăcăm o ținută de seară ne gândim la outfituri, accesorii, dar și la pantofi, însă, mai ales, la cum potrivesc acestea. În aparență, o sarcină simplă, alegerea pantofilor, este, de fapt, destul de complicată. Trecând peste stil, ce culori se potrivesc și care nu se asortează deloc? 

Dacă ai avut aceste dileme în trecut, ei bine, pregătește-te dinainte de marele eveniment și alege-ți perechea de pantofi care se potrivește cel mai bine contextului și ținutei. Iată cum:

Pantofii albi

Adesea, purtați de femei în ziua nunții lor, pantofii albi sunt, de fapt, mult mai adaptabili și pot fi integrați într-o ținută elegantă cu aproape orice culoare, în afară de cele deschise. Rochiile negre vor arăta minunat asortate cu pantofii albi, la fel și cele roșii sau albastru închis. Chiar și nuanțele de verde, cele atât de greu de asortat, se vor potrivi cu albul din picioarele tale.

Pantofii nude

Aceștia sunt pantofii pe care i-ai putea purta la o întâlnire de afaceri pentru ca, mai apoi, să îi iei la un eveniment social, fie el cocktail sau o petrecere. Îi poți asorta cu o rochie sau salopetă din aceeași paletă cromatică, dar și cu un leopard print. 

Pantofii negri

De departe, cei mai comuni sunt pantofii negri. Ei se asortează cu aproape orice, inclusiv cu unul dintre acele ceasuri Orient pe care le porți la ținutele office, dar care se integrează la fel de bine și la cele elegante și de seară. Cu toate acestea, încearcă să nu combini negrul tot cu negru sau cu o nuanță închisă a unei culori, fiindcă vei da dovadă de lipsă de creativitate și ingeniozitate.

Pantofii roșii

Roșul este îndrăzneț, nonconformist și îți va sări în ochi chiar din prima secundă. Dacă vrei să faci furori, aceasta este culoarea pe care să o alegi. Combină pantofii roșii cu un outfit aproape la fel de îndrăzneț, dar, niciodată, cu verde sau cu galben. 

Pantofii albaștri

Poate mai puțin comuni, pantofii albaștri se pretează la ținutele în tonuri închise și merg foarte bine cu rochiile cu inserții aurii sau argintii, în special, la cele elegante. Îi vei adora alături de o geantă sau plic argintiu și se potrivesc minunat și cu cerceii supradimensionați. 

Pantofii cu sclipici

Nimic nu este mai elegant decât o ținută de seară și ce este una cu adevărat impunătoare dacă nu una care are și un dram de strălucire? Rochiile negre pot și puse în evidență cu ajutorul unor pantofi cu sclipici.

Pantofii multicolori

Cel mai ușor de purtat pantofi sunt, de fapt, cei în mai multe nuanțe. Nu doar că nu te vei plictisi repede să îi porți, dar, nici nu vei încerca foarte mult să îi asortezi deoarece, merg cu multe dintre piesele din garderobă. Sau, cu unele pe care urmează să le cumperi.

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/axyT3gifbSU

loading...
error: Content is protected !!