luni, 03 august 2020

VIDEO/Aparatură modernă la Unitatea Primiri Urgențe pentru tratarea pacienților cu Covid 19

Recent, secția U.P.U.-SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a primit o donaţie importantă din partea Asociatiei CERT TRANSILVANIA, cu sprijinul General Membrane S.A., care s-a alăturat campaniei inițiată de CERT Transilvania – #SOLIDARI, pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale din secţia U.P.U.-SMURD a Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.  Este vorba despre un ventilator tip Crius V6 – non-invaziv/invaziv staționar care a ajuns la UPU Buzău. Investiţia acestui aparat se ridică la suma de 110.789 lei.

Despre această donație, șeful UPU, mediucl Adrian Zoican a declarat: „Acest ventilator este vital pentru pacienţii depistaţi pozitiv cu COVID-19, pentru că ei dezvoltă insuficienţă respiratorie severă şi ajung în imposibilitatea de a respira singuri, iar aparatul îi menţine in viaţă. Ventilatoarele susţin funcţionarea normală a plămânilor şi sunt necesare pentru tratarea pacienţilor cu probleme respiratorii, care sunt de regulă o consecinţă nedorită a infectării cu virusul COVID-19. Doresc să mulţumesc Asociaţiei Cert Transilvania, General Membrane S.A pentru această donaţie de maximă necesitate pentru secţia U.P.U.-SMURD, în contextul actual”.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău aduce mulţumiri Asociaţiei Cert Transilvania și General Membrane S.A. pentru implicarea de care au dat dovadă prin donarea acestui ventilator ultramodern pentru secţia U.P.U.-SMURD, care vine în sprijinul pacienţilor.

Este necesară o mobilizare a întregii societaţi româneşti iar dacă fiecare se implică şi ajută sistemul medical, cu siguranţă putem trece mult mai ușor peste această pandemie. De asemenea, trebuie tras un semnal de alarmă în rândul cetăţenilor, fiecare dintre noi, trebuie să respectăm regulile de distanţare fizică, de purtare a măştii de protecţie, de respectare a regulilor de igienă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!