marți, 22 septembrie 2020

Antrenorul Gloriei, revoltat din cauza sinteticului de la Tg. Jiu

• Ilie Stan, dezamăgit și de atitudinea elevilor săi în remiza cu Pandurii

Antrenorul Gloriei a dat frâu liber nemulțumirilor după egalul, 0-0, înregistrat de echipa sa etapa trecută, la Tg. Jiu, în fața penultimei clasate, Pandurii. Cel mai mult, Ilie Stan s-a arătat deranjat de terenul sinte­tic pe care s-a disputat partida, aflat în vecinătatea celui nou, abia construit în orașul gorjean.

,,Am găsit aici un stadion fantastic, dar ce facem cu el? Îl ținem de muzeu? Ar trebui mai multă res­ponsabilitate din partea celor care au făcut acest stadion, din partea CNI (Compania Națională de Investiții, n.r.) sau a celor care se ocupă. Așteptăm să tăiem panglica înainte de alegeri sau cum? În loc să fie inaugurat o dată și să jucăm acolo, pe iarbă și cu suporteri, suntem trimiși să jucăm pe sintetic. Mingea sare ca la rugby pe această suprafață. Nu poți lega două pase! Mi s-au accidentat și doi jucători. Cum să joci fotbal în aceste condiții? Și avem pretenții să batem Spania! De asta nici nu vin spectatorii pe acest teren, care are doar o tribună în spatele porții și o bucată de tribună în colțul terenului. Ce să vadă? Pe noi ne-a costat mulți bani ca să facem cantonamente pe terenuri de iarbă bune, iar acum jucăm pe sintetic. Același lucru mi s-a întâmplat și în Cupa României: am jucat tot pe sintetic și am fost eliminați. Eu cred că e greu și pentru jucătorii de la Pandurii pe acest sintetic, chiar dacă ei sunt obișnuiți cu această suprafață, nu se pot exprima cum trebuie”, a spus, revoltat, Ilie Stan, după meciul cu Pandurii, potrivit liga2.ro.

Lipsă de atitudine

O altă nemulțumire a antrenorului Gloriei i-a vizat pe jucătorii săi, despre care Ilie Stan a spus că au coborât mult sub nivelul lor, dând dovadă de lipsă de atitudine.

,,Cel mai mult m-a ­de­ranjat atitudinea jucătorilor mei. Chiar dacă am pierdut etapa trecută cu Mioveni, am făcut probabil cel mai bun joc al nostru și i-am felicitate pe jucători! În această săptămână am lucrat numai la psihicul lor. Le-am pus și un filmuleț motivațional, prin care să înțeleagă că le trebuie credință, dorință și spirit de sacrificiu, iar aceste trei lucruri înseamnă atitudine. Dar, dacă nu ai atitudine, nu poți juca fotbal. Voi lua măsuri cu unii dintre ei, care se feresc să sară și cu capul la minge. Aș fi putut să aduc jucători străini la echipă, care nu au nici gura mare și vor să se afirme, dar eu am vrut să dau posibilitatea românilor să joace. Găsesc, dacă vreau, mâine, un autobuz de jucători liberi de contract. Până la urmă, e bine că plecăm și cu un punct, decât să fi pierdut. Pregătim meciul cu Daco-Getica pentru a lua cele trei puncte”, a mai declarat Ilie Stan.

După șase etape, SCM Gloria Buzău este pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 13 puncte. Etapa următoare, sâmbătă, de la ora 11,00, Gloria o întâlnește pe stadionul din Crâng  pe Daco-Getica București.

loading...
error: Content is protected !!