ActualitateSport

Antrenorul CSM Râmnicu Sărat, Marius Tîrîlă: „Jocul cu Metalul, precum sărbătorile de iarnă”

CSM Râmnicu Sărat întâlnește Metalul în acest week-end. Prin urmare,  pasionații de fotbal se așteaptă ca sâmbătă să asiste la derby pe stadionul „Cornel Negoescu” din municipiul Buzău, când , începând cu ora 14.00, când se întâlnesc primele două echipe din clasament, respectiv CSM Râmnicu Sărat (Locul 1) și Metalul Buzău (Locul 2). Duelul dintre Metalul și CSM Rm. Sărat își va consuma, în data de 26 noiembrie, un nou episod din ceea ce se poate spune că a devenit un duel  ,,clasic” al fotbalului buzoian. De data aceasta, râmnicenii pornesc cu avantajul moral a cinci victorii consecutive.

Suporterii  din Râmnicu Sărat sunt și ei pregătiți să facă deplasarea la Buzău pentru a susține echipa care are nevoie de cele trei puncte pentru a câștiga  fără prea mari emoții Seria a II-a,  Liga a III- a. CSM Râmnicu Sărat se află pe primul loc, cu 32 de puncte, ultima partidă în compania echipei Viitorul Ianca fiind câștigată detașat, cu scorul 4-0. Este cea de-a cincea victorie consecutivă a echipei râmnicene și, bineînțeles, antrenorul Marius Tîrîlă își dorește continuarea acestei serii victorioase și la Buzău.

Marius Tîrîlă

După meciul cu Viitorul Ianca, antrenorul echipei râmnicene, Marius Tîrîlă, a declarat: „Am prestat cel mai bun joc al nostru de până acum; legăm cinci victorii consecutive, iar acest lucru adeverește spusele mele că forma sportivă o vom avea în retur. Este cu atât mai bine cu cât ne-am distanțat la 4 puncte de locul 2, înaintea jocul cu Metalul. Sâmbătă va fi derby din toate punctele de vedere; sper să fie un spectacol total cu goluri multe, iar cel mai bun să câștige. Așteptăm jocul cu Metalul precum sărbătorile de iarnă, nu avem nimic de pierdut pentru că nu avem nicio presiune internă sau externă, ci doar poftă de fotbal și dorință de încă 3 puncte. Vom juca spectaculos, cum am jucat în toate etapele, pentru noi și suporterii noștri. Un lucru este cert, că în urma jocului, indiferent de rezultat, tot noi vom fi pe primul loc, un loc meritat fără discuții!”.

Lot CSM Rm. Sărat: 1 Toader (GK), 2 Oprea, 3 Năstase, 4 Ceaușel (Cpt.), 5 Tănăsele, 6 Ioniță, 7 Constantinescu, 8 Danciu, 9 Socol, 10 Roman, 11 Mateiciuc, 12 Răpeanu (GK), 13 Cîrjan, 14 Morogan, 17 Surugiu, 18 Ionescu, 19 Pâslaru, 20 Calotă, 24 Codreanu, 80 Ignat. Antrenori: Marius Tîrîlă (principal), Mugurel Măndoiu (secund), Ionuț Popa (portari). Delegat: Iulian Grigoraș.

Articole similare